Partizan se raspao u poslednjoj deonici! Zenit razbio crno-bele i ostavio ih bez plasmana u finale VTB Superkupa!

Autor:

Sport

24.09.2022

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana ostali su bez plasmana u finale VTB Superkupam koji se održava u Rusiji, pošto su u subotu poraženi od Zenita sa 81:65.

Partizan se raspao u poslednjoj deonici! Zenit razbio crno-bele i ostavio ih bez plasmana u finale VTB Superkupa!

Foto: Starsport

Okupljanje košarkaša Partizana

Partizan je bolje otvorio ovaj meč i imao prednost tokom prvog poluvremena i sredinom treće deonice, ali je Zenit u poslednjih 10 minuta igre potpuno slomio crno-bele i savladao četu Željka Obradovića.

Vezao je Zenit čak 16 poena bez odgovora Partizana što je bilo dovoljno da se prvo anulira prednost koju su stvorili Madar i Anđušić u finišu treće deonice.

Tim Ćavija Paskvala je potom dodao gas u poslednjih 10 minuta i na kraju naneo ubedljiv poraz crno-belima koji su u Rusiji bez Alekse Avramovića, Dantea Egzuma i Alena Smailagića.

Denis Zaharov sa 16 i Tomas Vimbuš sa 15 poena su bili najefikasniji u pobedničkom timu, dok je Igor Volhin dodao 11. Kod crno-belih istakli su se Naneli sa 18 poena (3/4 za dva, 2/3 za tri), Jam Madar sa 15 (1/6 za tri) uz 5 asistencija, Zek Ledej je imao 9, Danilo Anđušić 8, Latijas Lesor 7, a Balša Koprivica 6 uz 5 asistencija. U strelce se nisu upisali kevin Panter i Janis Papapetru, dok su u sastavu nisu bili Gregor Glas, Alen Smailagić, Dante Egzum i Aleksa Avramović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading