SRPSKI KLUBOVI OD DANAS NA VTB SUPERKUPU: Partizan i Mega udaraju na ruske ekipe u Moskvi!

Autor:

Sport

22.09.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S Rusima niko neće da igra i svi beže od njih, osim srpskih klubova!

SRPSKI KLUBOVI OD DANAS NA VTB SUPERKUPU: Partizan i Mega udaraju na ruske ekipe u Moskvi!

Foto: Vtb-league.com

Fudbaleri Crvene zvezde gostovali su Zenitu u Sočiju početkom jula, a košarkaši Partizana i Mege od danas učestvuju na VTB Superkupu u Moskvi, gde će za protivnike imati CSKA, Uniks, Zenit i Lokomotivu. Ekipe su podeljene u dve grupe, pa će tako izabranici Željka Obradovića danas odmeriti snage sa Lokomotivom (19.00), dok Mega tri sata ranije (16.00) udara na "armejce". U petak se sastaju CSKA i Mega (19.00), Partizan je slobodan, dok crno-beli u nedelju (18.30) odmeravaju snage sa Zenitom.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

U nedelju su na programu dueli za plasman, pa će tako svaka od ekipa imati bar tri jake provere pred početak nove sezone. To se posebno odnosi na Partizan, koji je ovog leta potpuno promenio tim i vraća se u Evroligu. Interesantno, crno-beli će odmeriti snage upravo s ekipama zahvaljujući čijem su izbacivanju iz Evrolige oni dobili specijalnu poziciju. Doduše, sva tri ruska bivša Evroligaša su mnogo oslabljena odlaskom stranaca zbog sankcija prema Rusiji. S druge strane, Mega ima velike ambicije u novoj sezoni ABA lige, a upravo ovakve provere pomoći će sportskom sektoru da sagledaju gde se nalaze u odnosu na Partizan i nekadašnje Evroligaše.

VTB SUPERKUP

ČETVRTAK

CSKA - Uniks 16.00

Partizan - Lokomotiva 19.00

PETAK

Zenit - Lokomotiva 16.00

CSKA - Mega 19.00

SUBOTA

Uniks - Mega 16.00

Zenit - Partizan 18.30

NEDELJA

Za peto mesto 13.00

Za treće mesto 16.00

Finale 18.30

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading