KO ĆE DA ZAVLADA SVETOM? Federer objavio sliku teniske elite iz Londona, na njoj je i Đoković - hiljade komentara zatrpalo njegov profil na Instagramu! (FOTO)

Autor:

Sport

21.09.2022

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači širom planete sa nestrpljenjem iščekuju Rodžerov "završni čin" u britanskoj prestonici.

KO ĆE DA ZAVLADA SVETOM? Federer objavio sliku teniske elite iz Londona, na njoj je i Đoković - hiljade komentara zatrpalo njegov profil na Instagramu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Švajcarski teniser Rodžer Federer

Rodžer Federer, osvajač 20 Grend slem titula, oprostiće se od profesionalnog tenisa na predstojećem Lejver kupu, a uoči turnira objavio je fotografiju iz Londona koja je izazvala pravo oduševljenje na Instagramu.

Na njoj su se, pored Švajcarca, našli i ostali predstavnici tzv. "Tima Evrope" - Novak Đoković, Endi Marej, Stefanos Cicipas, Kasper Rud, Kameron Nori i Mateo Beretini.

- Spremni da zavladaju svetom - napisao je Fedeks u opisu slike kraj Temze.

Inače, u moru komentara izdvojio se jedan koji je postavljen od strane zvaničnog ATP profila na popularnoj društvenoj mreži, a koji odražava snagu pomenute sedmorke.

- Kakav tim! - navedeno je.

Podsetimo da je Lejver kup na programu od 23. do 25. septembra, a Federer je izjavio da bi za partnera u dublu odabrao Španca Rafaela Nadala, jer je to prirodno, imajući u vidu njihov "rivalitet".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading