Marija Egelja pokazala TRUDNIČKI STOMAK: Voditeljka u OSMOM mesecu trudnoće pokazala BUJNI DEKOLTE, a tek da vidite noge! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.09.2022

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Egelja oduševila je sve svojim izgledom u osmom mesecu trudnoće!

Marija Egelja pokazala TRUDNIČKI STOMAK: Voditeljka u OSMOM mesecu trudnoće pokazala BUJNI DEKOLTE, a tek da vidite noge! (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Marija Egelja trudna

Voditeljka Marija Egelja pojavila se u provokativnom izdanju u emisiji "Magazin IN" i iznenadila sve izgledom, budući da se nalazi u osmom mesecu trudnoće. 

Trudna Egelja prvi put se pojavila u javnosti otkako je u drugom stanju i to u kratkoj, plavoj, lepršavoj haljini sa dekolteom, koji je istakao njen zanosni izgled. Voditeljka Pinka je otkrila da je u osmom mesecu, a svi su je nahvalili zbog zanosne linije.

 

- Marija, ustani molim te, da vidi Srbija kako izgleda žena u osmom mesecu trudnoće - govorila je voditeljka emisije, a Marija je prekinula i rekla: "Pa, videli su već".

Ipak, ispoštovala je Sanju Marinković i otkrila da je u emisiju obukla mini haljinu golih leđa, a onda Sanju uhvatila za nos, kako bi i ona, kako je Marija rekla, ostala opet u drugom stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Tijana

24.09.2022 19:24

Sta ona glumk