Tanja Savić se oglasila nakon KORONA SKANDALA! Pevačica progovorila o prenošenju ZARAZE: "Moja je krivica..."

Autor:

Zabava

23.09.2022

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Tanja Savić se oglasila povodom skandala koji je nastao kada se pojavila informacija da je prenosila koronavirus na nastupu!

Tanja Savić se oglasila nakon KORONA SKANDALA! Pevačica progovorila o prenošenju ZARAZE: "Moja je krivica..."

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon što se pojavila u domaćim medijima informacija da je Tanja Savić pevajući mrtva bolesna, zaražena koronavirusom prenosila na nastupima zarazu, estradna umetnica rešila je da stavi tačku na sve spekulacije. 

Ona je na Instagram profilu napisala status kojim je htela da objasni da nije istina da je prenosila zarazu na nastupima. 

Foto: Printscreen Twitter

Tanja Savić na nastupu

 

- Moram da prokomentarišem današnje isanje novina. Pišete da sam širila koronu. Pa pobogu, da sam znala da je imam ne bih nastupala. Kao i svaka normalna zdravorazumna osoba uradila sam testi, ali je bio negativan. 

- Naime, moja je krivica, jer sam u intervjuu izostavila jednu važnu stvar. A to je da je trebalo da kažem da sam uradila antitela tek nakon letnje turneje i da je jedino tako moglo da se vidi jesam li imala koronu.

Foto: ATA Images

Tanja Savić nastupi

 

- Nisam neko ko trči za parama po svaku cenu. Kome god da je trebala finansijska pomoć, prva sam bila tu da pomognem. Ljudi koji me poznaju znaju kakva sam i da nikada takve stvari ne bih radila prvo zbog sebe, a kasnije i zbog drugih. Verujte da bi mi mnogo lakše bilo da sam preležala, a ne radeći. Nadam se da je ovim dokonim ljudima sada jasnije. Hvala!

Foto: Instagram.com

Tanja Savić Instagram

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vlasta

23.09.2022 21:24

Žena zaražena neće više biti tražena.