Skandalozan ljubavni život Hari Mata Harija! Varao je suprugu, dobio VANBRAČNOG sina i tek sa DRUGOM ženom shvatio šta je PRAVA LJUBAV!

Autor:

Zabava

21.09.2022

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hari Varešanović ima iza sebe veoma turbulentan život.

Skandalozan ljubavni život Hari Mata Harija! Varao je suprugu, dobio VANBRAČNOG sina i tek sa DRUGOM ženom shvatio šta je PRAVA LJUBAV!

Foto: ATA Images

Muzičar Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari, imao je veoma buran ljubavni život. Pevač se prvi put oženio sa svega 19 godina sa Aidom sa kojom ima ćerku Nađu i sina Damira.

Republika

Foto: ATA Images

Hari Varešanović

Šok je usledio kada se saznalo da je 1992. godine dobio vanbračnog sina Marka za kog je i sam saznao nekoliko godina kasnije, ali to nije bio jedini razlog zbog kog se razveo.

Republika

Foto: ATA Images

Hari Varešanović se dva puta ženio

Naime, Varešanović je sam priznao da je 1994. godine upoznao Jasminku, koja će kasnije postati njegova druga supruga i sa kojom je tek shvatio šta je prava ljubav.

- U muziku sam ušao zbog muzike, a ne zbog stvari koje prate muziku. Nikada nisam imao problema sa drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasao žena, a to je jedan od nusprodukata koji ide uz muziku i to mi je najdraži porok. Sa suprugom sam imao malih trzavica, ali retko. Uvek joj kažem: „Ko ti je kriv. Sama si birala. Ti si izabrala mene, a ne ja tebe". Ja sam već sa 20 godina bio definisan kao muzičar i moj životni put se znao. Mada, sve se u životu može prebroditi i prevazići. Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku. Zbog dece - iskren je bio on, prenosi Glosi.

Hari Varešanović se od Aide razveo tek 2010. godine i tada stupio u brak sa Jasminkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading