Pravo ime DJ Krmka malo ko zna, a jedan je od obrazovanijih pevača: Pevač krije prošlost kao zmija noge, ovo je njegova BOGATA BIOGRAFIJA!

Autor:

Zabava

21.09.2022

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

DJ Krmak o svojoj prošlosti malo kad govori, a spekuliše se da je on najobrazovaniji estradnjak!

Pravo ime DJ Krmka malo ko zna, a jedan je od obrazovanijih pevača: Pevač krije prošlost kao zmija noge, ovo je njegova BOGATA BIOGRAFIJA!

Foto: Instagram.com

Poznatog muzičara DJ Krmaka svi znaju po njegovim ekscentričnim pojavljivanjima u javnosti, tekstovi njegovih pesama su šokantni i ekstravagantni, ali njegovu biografiju malo ko zna. 

Naime, proslavio se hitom ,,Celo selo šmrče belo", a iza sebe krije čak tri završena fakulteta, ali i pravo ime. 

Republika

Foto: instagram.com/djkrmak

DJ Krmak

 

Pravo ime DJ Krmaka je zapravo Goran Žižak, koji je jedan od obrazovanijih poznatih ličnosti, o čemu vrlo retko, gotovo nikada ne govori u javnosti. 

Goran je završio osnovnu i srednju školu, ali u javnim nastupima i emisijama nikada nije pričao o svojim diplomama. Ima završena tri fakulteta i to - PravniFilozofski i Pravoslavni bogoslovski.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dj Krmak (@djkrmakoffizial)

 

- Moje ime je brendirano, pa iako sam hteo da ga menjam, sad je za to kasno, jer sam sada postao prepoznatljiv po njemu i svi me znaju kao DJ Krmaka - rekao je svojevremeno pevač. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dj Krmak (@djkrmakoffizial)

 

Pevačica Marta Savić jedino je imala priliku da sarađuje sa DJ Krmakom, te su objavili pesmu ,,Nemam konkurenciju" koja je svojevremeno bila ozbiljan hit i gotovo nije bilo diskoteke iz koje se nije čula njihova numera. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading