OTKRIVAMO SVE DETALJE: Ceca prvi put otvara vrata velelepne VILE, videćemo je kao NIKADA PRE - evo kako će izgledati "CECA SHOW"!

Autor:

Zabava

20.09.2022

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Život najpoznatije zvezde na ovim prostorima, Svetlane Cece Ražnatović, već decenijama intrigira mnoge, a u radoznalom oku publike odrastala su i njena deca, Anastasija i Veljko!

OTKRIVAMO SVE DETALJE: Ceca prvi put otvara vrata velelepne VILE, videćemo je kao NIKADA PRE - evo kako će izgledati "CECA SHOW"!

Foto: Miloš Nadaždin

Nakon 35 godina karijere po prvi put Ceca će otvoriti vrata velelepne vile u ulici Ljutice Bogdana 3. Od ove jeseni imaćete priliku da balkansku divu vidite kao nikada pre u igrano dokumentarlnom serijalu u kojem će predstaviti život, ali i otkriti brojne detalje iz istog za koje javnost nikada nije saznala!

U emisiji o kakvoj je Srbija možda samo maštala muzička zvezda javnosti predstaviti najzanimljivije momente, a uz sve to upoznaće nas sa svim članovima porodice.

 

Foto: Miloš Nadaždin

Anastasija Ražnatović

 

Važno je znati da je ovaj igrano dokumentarni program zasnova na istinitim pričama iz života porodice Ražnatović, te će to biti momenat kada će biti po prvi put otkriveni nepoznati detalji o kojima javnost nikada nije čula.

Igrano dokumentarna serija koja će nositi naziv "Ceca show" biće emitovana na Blic TV-u, a gledaoci će imati eksluzivnu priliku da vide kako izgleda jedan dan u životu najpozantije porodice na Balkanu.

 

Foto: Miloš Nadaždin

Ceca Ražnatović

 

Tokom 40 epizoda prve sezone "Ceca show-a" kamere će zabeležiti brojne momente od rada na novom albumu, preko priprema za koncert, porodični razgovori Cece i Lidije, odlazak u porodičnu kuću na Kipru, momenti koje provodi sa unukom Željkom, brojne situacije u kojima će se naći Anastasija i Veljko, samo su deo prvih epizoda koje će gledaoci imati prilike da vide.

Ovaj visokobudžetni projekat pre nekoliko meseci započeo je snimanje u nekoliko država Evrope. Prvu epizodu gledaoci će imati prilike da video u oktobru, a već za nekoliko dana javnost će imati prilike da vidi prvi tizer za ovaj šou.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading