BURNE PORODIČNE SVAĐE O KOJIMA SU MEDIJI BRUJALI: Ove domaće ZVEZDE imale su ŽESTOKE sukobe sa najužim članovima svoje porodice, neki i dalje NE RAZGOVARAJU!

Autor:

Zabava

20.09.2022

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako život javnih ličnosti naizgled deluje idilično i mirno, istina je vrlo često mnogo drugačija!

BURNE PORODIČNE SVAĐE O KOJIMA SU MEDIJI BRUJALI: Ove domaće ZVEZDE imale su ŽESTOKE sukobe sa najužim članovima svoje porodice, neki i dalje NE RAZGOVARAJU!

Foto: ATA Images

Život javnih ličnosti često je pod budnim okom javnosti zbog čega se poznati svim silama trude da detalje iz svoje privatnosti što bolje sačuvaju od očiju medija.

Ipak, uprkos njihovom trudu, njihov "prljav veš" vrlo često izađe na videlo, nakon čega mnogi od njih pokušavaju da se "operu" i zataškaju slučaj, dok drugi situaciju učine još gorom upuštajući se u javni, medijski rat.


Severina Vučković i Marijana Vučković Popović

Foto: ATA Images

Severina Vučković

 

Jedan od poslednjih sukoba u nizu koji su potresli region jeste burna svađa Severine Vučković i njene sestre Marijane.

Region su nedavno potresle vesti o sukobu sestara koji je nastao kada je Severina upala u stan svoje majke u kom je boravila njena sestra Marijana, a potom fizički nasrnula na nju. O ovom incidentu danima su brujali svi mediji u regionu, a kako se spekulisalo, razlog njihovog sukoba navodno je imovinsko-pravne prirode. Kako su pisali hrvatski mediji, Severina je deo porodične zemlje, umesto da ga ponudi sestrama, kao što je i morala po zakonu da uradi, ustupila investitoru da izgradi šoping-centar.

Foto: printscreen/facebook

Marijana Vučković Popović

 

Ipak, sukob između pevačice Severine Vučković i njene sestre Marijane Popović nije prvi porodični incident.

Republika je prva pisala kada je Severina rođenoj sestri preotela ćerku Miu i okrenula je protiv nje, kao i da Marijanu najviše boli to što njena školovana ćerka radi kod Severine kao potrčko. Sve ovo je pevačica pokušavala da zataška, ali poslednji incident i fizičko obračunavanje sa sestrom je dovelo do toga da Marijana potvrdi sve i javnosti stavi do znanja na šta je sve spremna Severina.


Marija Šerifović i otac Rajko

Foto: ATA Images

Marija Šerifović

 

Pevačica Marija Šerifović prvi put je javno govorila o lošem odnosu sa ocem Rajkom u dokumentarnom filmu "Ispovest", koji je snimila pre nekoliko godina. Pevačica je tom prilikom bez zadrške ispričala da je kao dete prisustvovala brutalnim scenama u porodici koje su prilično odredile njen karakter, te da joj nije bilo nimalo lako da odrasta uz oca alkoholičara.

Nekoliko godina nakon emitovanja filma njihov odnos postao je još teži, budući da je Rajko bio veoma ogorčen na ćerku, pa je nekoliko puta javno govorio o njihovom sukobu.

Foto: instagram.com/printscreen

Rajko Šerifović

 

- Ona je uz Vericu, neće da se javi na telefon, na poruke i pozive. Marija je prilično alava devojka, nju samo pare zanimaju i ništa drugo.Kada je trebalo prva ploča da se radi, kod najskupljeg makedonskog kompozitora smo išli da joj uradi ceo CD i nikada nisam bio loš prema njoj, a ona me ne voli. Za sve ove godine koliko peva i radi, ne znam ni da li mi je šest puta poslala po 100 evra - govorio je ranije Rajko, dok ni Marija nije krila koliko je ogorčena.

- Nemam komentar na to. Roditelje ne možemo da biramo, oni su moji i to je moj jedini komentar. Za sve ostalo što je rekao, pitajte njega - rekla je Marija tada.
Ipak, kako su godine prolazile, pevačica i njen otac izgladili su odnose. Rajko već duže vreme zbog zdravstvenih problema boravi u domu, dok je Marija na sebe preuzela sve troškove lečenja svog oca.

 

Kristina i Aleksandra Kovač

Foto: youtube.com/printscreen

Aleksandra i Kristina Kovač

 

Sestre Kovač pre nekoliko dana pojavile su se na sahrani svog oca Kornelija, a iako su mnogi mislili da je vreme učinilo svoje, te da su nekadašnje zvezde naše pop scene zakopale ratne sekire, njihov susret na očevom ispraćaju govorio je drugačije. Naime, sestre Kovač čak ni veliki gubitak nije uspeo da pomiri, pa se sestre na sahrani svog oca nisu ni pozdravile, a između njih je sve vreme stajala njihova najmlađa sestra Anja.

 

Foto: ST/D. KADIĆ

Sestre Kovač

 

Sukob između slavnih sestara u medije je dospeo pre osam godina, kada je Kristina javno iznela detalje odnosa sa Aleksandrom, a njena ispovest mnoge je šokirala.
Naime, 2014. godine došlo je do skandala u porodici Kovač, kada je Kristina tvrdila da ju je napao suprug sestre Aleksandre koja nije stala u njenu zaštitu, te je se javno odrekla.

- Ja sam svoju najbližu sestru izgubila negde 1996. godine. Ona je mene danas. Neću ulaziti u prevelike detalje u ovom statusu, oni koji me dobro poznaju svesni su tuge sa kojom preživljavam sve probleme koje već godinama imam sa Aleksandrom. Nekada davno, najbližom sestrom i osobom na svetu. Ja sam svoju lekciju u međuvremenu naučila, žao mi je, milion puta sam se pokajala što sam je ikada povredila svojim grubim rečima i stavovima o njenom odabiru životnog partnera, to sam joj više puta rekla - napisala je srednja ćerka Kornelija Kovača tada na svom profilu na Fejsbuku i dodala:

- Ja znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela. Što sam se ugojila! Moje dete otkako se rodilo, pet godina skoro da nije imalo tetku, pa je onda šest meseci imalo, pa je, koliko vidim, poslednjih dana skoro nema, jer moja sestra smatra da je moj odnos sa njom, dovoljno opravdanje da se poigrava osećanjima mog deteta, pa mi se nije javila kada je došla iz Škotske, bez da znam da sam bilo šta loše uradila. Biće da joj se prosto opet ne sviđam i da ne može to da proguta. Ja sam najbližu sestri izgubila pre 20 godina. Aleksandra je mene izgubila danas, Anju volim i pozdravljam, pošto će ona ovim statusom sama otići iz mog života, mada je realno to već učinila - napisala je tada Kristina, a osim Aleksandre, ovaj potez je tada naljutio i Kristininog oca Kornelija i sestru Anju.

 

Tanja Savić i roditelji Živana i Staniša

Foto: printscreen/youtube.com

Tanja Savić

 


Pevačica Tanja Savić pre nekoliko godina takođe je dospela u medije zbog navodne svađe sa svojim roditeljima, a sve zbog komplikovanih imovinskih odnosa. Niame,  tabloidi su pre nekoliko godina pisali da Savićeva duže vreme nije govorila sa ocem i majkom jer su, navodno, potrošili 20.000 evra, koliko im je ostavila da završe objekat u kojem je trebalo da živi po povratku iz Australije.

- Teško je kada se razočarate u svoje najbliže jer od njih ne očekujete izdaju. Sigurana sam da ja njima tako nešto sigurno ne bih priredila. Po prirodi sam emotivna i uvek sam im bila izuzetno posvećena. Sada sam malo više okrenuta svojoj deci i mužu, ali to je normalno. Nemam više toliko vremena za roditelje. Moram ovo da zaboravim, okrenem novi list i krenem dalje - rekla je pre nekoliko godina Tanja za "Alo".

Međutim, o ovom slučaju nakon toga više nije bilo ni reči, a Tanja je u javnosti nakon agonije kroz koju je prošla sa mužem Dušanom koji joj je oteo sinove, često isticala da su joj roditelji bili velika podrška, pa se čini da su sve nesuglasice u međuvremenu razrešili. O tome svedoče i fotografije koje je Tanja u proteklom periodu delila putem društvenih mreža, a na kojima se vidi kako uživa u porodičnom domu u rodnom Radincu sa svojim najmilijima.

 


Ana Kokić i otac Stevan

 

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Ana Kokić

 

Pevačica Ana Kokić o porodičnmoj drami vrlo retko je pričala javno. Kako su ranije pisali domaći mediji, Ana Kokić sa svojim ocem Stevom nije pričala punih 20 godina, a kao razlog se navodilo to što je on napustio njenu majku Branku i ostavio je samu sa dve ćerke.

- Moji su razvedeni i to je to. Nisam u kontaktu s tatom. Ne volim o tome mnogo da pričam. Nisam ni prva ni poslednja osoba čiji su roditelji razvedeni, ni prva ni poslednja kojoj se to dešava. Naučila sam ovako da živim. Ne znam da li mi je sada zbog toga teško. Sada sam neko ko ima svoju porodicu, ko ima decu, pa na to gledam drukčije. Mnoge stvari koje su me davno mučile, stavila sam sa strane. Sva ta ružna sećanja sam izbrisala jer hoću da budem srećna i raspoložena za svoju decu. Imala sam 15 godina kada su se roditelji razveli. Nismo u kontaktu s tatom i to je to... Kada vam život nešto oduzme, na drugoj strani vam da. Baš zbog toga sam imala veću želju za uspehom, da pokažem koliko mogu. Želela sam da pomognem mami, koja je sama izdržavala porodicu, sestru i mene. To što nismo u kontaktu s tatom, to je druga i duga priča - rekla je Ana svojevremeno za "Puls".

Ipak, pevačica je prošle godine neposredno pred smrt svog oca sa sestrom Majom odlučila da ga poseti, kada su mu oprostile mu sve ono zbog čega dve decenije nisu imali kontakt, i time mu ispunile želju pred smrt.

Kako su domaći mediji pisali prošle godina, Ana i Maja sa Stevom su izgladile odnose i razrešile sve ono što ih je godinama tištilo, međutim, ubrzo nakon pomirenja sa ćerkama Stevan Kokić je preminuo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading