Kristina Kovač se oglasila nakon očeve sahrane! Zaprepastila priznanjem: Ova CRNA OVCA samo želi da se ovaj dan ZAVRŠI! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.09.2022

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Kristina Kovač nakon sahrane oca Kornelija Kovača.

Kristina Kovač se oglasila nakon očeve sahrane! Zaprepastila priznanjem: Ova CRNA OVCA samo želi da se ovaj dan ZAVRŠI! (FOTO)

Foto: Dragan Kadić

Juče je na Novom Groblju sahranjen kompozitor Kornelije Kovač, a na sahrani su bile sve tri njegove ćerke, Aleksandra, Anja i Kristina. Poznato je da Kristina Kovač i Aleksandra godinama unazad ne govore, a iako su se svi ponadali da će ih očeva smrt pomiriti to se nije dogodilo.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Sestre Kovač

Nakon sahrane se Kristina oglasila na svom Instagram profilu i otkrila kako se oseća.

- Ovo ružno pače/crna ovca samo želi da se ovaj, sve samo ne Zlatni, dan završi - napisala je pevačica pored slike crne ovce, a javnost je to protumačila da se oseća kao "crna ovca porodice", zbog čega su je smirivali u komentarima i pisali.

Republika

Foto: instagram.com/kristinakovac43

Kristina Kovač nakon očeve sahrane otkrila kako se oseća

Podsetimo, sukob Kristine i Aleksandre Kovač datira od pre 8 godina, kada se mlađa sestra javno na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mixino r.

18.09.2022 18:22

U ovom slučaju sam na strani Kristine, koju je Aleksandra "prodala", zarad momka, kome se, eto, Kristina i njeno ponašanje ne sviđaju! Aleksandra je stala na stranu momka, a ne sestre... Uživa sa momkom, bez dece, bez braka, ali i bez sestre! I ne treba da se mire, dokle god je takva situacija.

Anda

18.09.2022 19:00

Sve tri poznajem.Najbolji covek je Kristina.Aleksandra je uvek bila ljubomorna na nju.Nazalost, odvukla je i Anju sa sobom...tuzno i tuzno!