Nata VERENA u Americi? Za Bekvalčevom ODLEPIO biznismen iz Čikaga!

Autor:

Zabava

18.09.2022

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na turneji po Americi verena Nataša Bekvalac.

Nata VERENA u Americi? Za Bekvalčevom ODLEPIO biznismen iz Čikaga!

Foto: ATA Images

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac se vratila nedavno iz Amerike gde je bila na turneji, a na kojoj je dobila i bračnu ponudu. Naime, za njom je kako Alo prenosi odlepio biznismen iz Čikaga.

- Ovo je prvi put da Nataša nastupa u Americi, za sve nastupe se karte rasprodaju u rekordnom roku, klubovi su puni, a gazde prezadovoljne zaradom. Tamo živi dosta ljudi sa prostora bivše Jugoslavije koji su željni domaće muzike, a Nata je poznata po dobrom glasu, ali i po odličnoj atmosferi koju pravi na svojim nastupima - rekao je izvor pomenutih medija i dodao da je muški pol odlepio za Natom:

Republika

Foto: ATA Images

Nataša Bekvalac

- Muškarci su odlepili za Natašom. Svi joj se udvaraju, pokušavaju na sve načine da ostvare kontakt sa njom i da je upoznaju. Na nastupima joj šalju pića kako bi je impresionirali, ali ona se samo ljubazno nasmeje i kaže konobaru da se zahvali, ali da ona ne prihvata pića od gostiju. Jedan gospodin je bio toliko oduševljen njom da ju je zaprosio.

- Reč je o Srbinu koji decenijama živi u Čikagu, tamo je odrastao. Vlasnik je firme za transport i ima na desetine kamiona u svom vlasništvu. Izuzetno je imućan i uspešan u poslu kojim se bavi. On je na jednom nastupu uspeo da priđe Nataši i tada ju je pitao da se uda za njega - otkrio je potom izvor kako je pevačica reagovala na ponudu:

Republika

Foto: Nikola Mutić

Nataša Bekvalac verena

- Nataša je počela da se smeje i u svom fazonu mu je odgovorila kako je njoj brakova dosta i da nema nameru da se ponovo na isti način zezne. Shvatila je to kao šalu i nije tome pridavala značaja iako je on kasnije svojim prijateljima rekao da je bio ozbiljan kada ju je zaprosio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading