Zvezda Granda završio u INVALIDSKIM KOLICIMA: Otkrio sve detalje TRAGEDIJE koja mu se desila! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.09.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Ahmed Orahovčić otkrio je sve o svojoj tragičnoj prošlosti!

Zvezda Granda završio u INVALIDSKIM KOLICIMA: Otkrio sve detalje TRAGEDIJE koja mu se desila! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Poznati pevač Ahmed Orahovčić se nakon učešća u popularnom muzičkom takmičenju Zvezde Granda našao u teškoj situaciji - planirao je da objavi prvu pesmu, ali se  susreo se sa ozbiljnim zdravstvenim problemom sa kojim je vodio borbu mesecima.

 

 

- Imao sam određene smetnje i probleme 2,3 meseca, da bi se početkom leta 2020. godine otkrilo da imam bakteriju u krvi koju sam uneo putem hrane, što je izazvalo velike probleme - otkrio je pevač kome se život za jedan dan potpuno promenio.

Iako su lekari odmah počeli sa ispitivanjima, niko nije mogao da mu da tačnu dijagnozu dok su se simptomi pojačavali.

- Počeo sam da gubim na kilaži, nisam mogao da jedem ni da pijem, imao sam temperaturu preko 40. Koliko god da sam se borio, pao sam i bio sam u kolicima bez pokreta jer je bakterija divljala - rekao je pevač.

 

 

Uprkos teškom stanju, pevač nikada nije pomišljao na najgore u čemu mu je najznačajnija bila podrška porodice, da bi se nakon višemesečne borbe uspešno izlečio.

- Izlečio sam se pre godinu dana kada je bakterija skroz izašla iz organizma. Imao sam podršku svih prijatelja i porodice i tada sam shvatio da život treba da se živi jer nikad ne znaš šta preko noći može da se desi - ispričao je u Grandovoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading