Seku Aleksić estradnjaci ponižavali, zato što živi na NJIVI: Pevačica progovorila o teškim trenucima u karijeri, otvorila dušu! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.09.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić otkrila je da su joj se kolege podsmevali!

Seku Aleksić estradnjaci ponižavali, zato što živi na NJIVI: Pevačica progovorila o teškim trenucima u karijeri, otvorila dušu! (FOTO)

Foto: Andreja Damnjanović

Seka Aleksić

Pevačica Seka Aleksić progovorila je o kolegama sa estradnog neba, koji joj nisu baš želeli dobro. Naime, kako Aleksićeva govori, mnoge kolege su joj se podsmevali. 

 

- Ljudi sa estrade su me ismevali i govorili da živim na njivi. Mnogo toga ružnog su pisali po društvenim mrežama i komentarisali mi iza leđa. Nisam reagovala. Nisam ni osećala potrebu, radila sam ono što sam želela i čekala da ih vreme demantuje. Izabrala sam da živim na selu, ne volim gužvu i grad, već prirodu i zato me ničiji komentari nisu doticali. Sada, kada se dogodila pandemija korona virusa svi su plakali za istom tom njivom, brazdom oranice na kojoj bi samo stavili stolicu i pobegli iz okova gradskog betona - kaže Seka za Blic i dodaje:

Republika

Foto: Instagram.com

Seka Aleksić Instagram

 

- Kada se vrate umorni sa puta, gde su promenili ko zna koliko hotelskih soba i aviona, svako od njih bi popio jutarnju kafu sa mnom uz cvrkut ptica i noge u rosnoj travi. Ne postoji novac koji to može da kupi. Ja sada uživam u malim stvarima koje hrane moju dušu i koje prijaju mojoj porodici. Najbolja odluka koju sam donela u životu je da moj dom bude izolovan od gradske vreve i okružen prirodom i čistim vazduhom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading