Sestre Kovač godinama NE GOVORE, javno su se ODREKLE jedna druge, a jedan DETALJ sa očeve sahrane dokaz je da ih ni njegova SMRT nije pomirila! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.09.2022

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kornelije Kovač danas je sahranjen u Aleji zaslužnih građana.

Sestre Kovač godinama NE GOVORE, javno su se ODREKLE jedna druge, a jedan DETALJ sa očeve sahrane dokaz je da ih ni njegova SMRT nije pomirila! (VIDEO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Kompozitor Kornelije Kovač danas je sahranjen u Aleji zaslužnih građana. Njegove ćerke Aleksandra Kovač i Anja Kovač se nisu razdvajale, dok je Kristina Kovač sve vreme bila sa ćerkom. Poznato je da Aleksandra i Kristina godinama unazad ne govore, te je između njih sve vreme stajala sestra Anja.

Iako su mnogi mislili da će ih očeva smrt pomiriti, to se nije dogodilo, a kao dokaz tome, pored toga što nisu prišle jedna drugoj i jedan detalj koji su mnogi primetili. Naime, prilikom spuštanja sanduka u raku, Kristina je na njega stavila belu ružu, dok su Anja i Aleksandra stavile crvenu.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Ruže na sanduku Kornelija Kovača

Podsetimo, 2014. godine došlo je do skandala u porodici Kovač, kada je Kristina tvrdila da ju je napao suprug sestre Aleksandre koja nije stala u njenu zaštitu, te je se javno odrekla.

– To što je izrečeno od strane partnera moje rođene sestre bilo je skandalozno i neprijatno za čitanje. Prvi put me je javno pljuvao kada je Nina pevala pesmu “Čaroban” na takmičenju za našeg predstavnika na Evrosongu, a pevala je i Aleksandra svoju numeru “Idemo dalje”. Neću ulaziti u sitne detalje, ali oni koji me znaju svesni su tuge i problema koji su već godinama vezani za moj odnos sa nekada najbližom sestrom na svetu – napisala je Kristina i nastavila:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Sestre Kovač na očevoj sahrani

- Koga i kakvog voli, to je njena stvar. Šta će sve za njega da učini, takođe. Ali činjenica da njen životni partner javno pljuje i maže g**nima njenu rođenu sestru spada u njen odnos prema meni. Ja znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela. Što sam se ugojila... Moje dete otkako se rodilo, pet godina skoro da nije imalo tetku, pa je onda šest meseci imalo, pa je, koliko vidim, poslednjih dana skoro nema... - napisala je Kristina tada i zaključila:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Kristina Kovač na očevoj sahrani

- Ja sam najbližu sestru izgubila pre 20 godina. Aleksandra je mene izgubila danas.

Nakon pisma ni Kornelije nije razgovarao sa Kristinom, a Aleksandra se ubrzo oglasila.

– Moja sestra Kristina i ja smo našu poslovnu saradnju prekinule davne 1998. godine, nakon izdavanja dva K2 albuma u Srbiji, kojom smo postavile nove muzičke standarde u ovoj zemlji. Posle toga naši putevi se razilaze, kako poslovno, tako i privatno. Tokom godina smo se razvijale kao pojedinci koji imaju potpuno različita interesovanja, nazore i ambicije, i retko smo bile u kontaktu, baš iz tih razloga. Moja sestra Kristina vodi svoj život, odrasla je osoba, odgovorna za svoje akcije i reči. Volim je i uvek ću je voleti, ali nas dve odavno ne razmišljamo, živimo i komuniciramo na isti način - rekla je pre mnogo godina Aleksandra Kovač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Miša

18.09.2022 13:02

Kristina , samo napred. Puno ljudi zna ko je tu kakav.

Ivana

18.09.2022 15:30

Potpuno je strasno i porazavajuce da vas ovakav bol i gubitak nije ujedinio.

Iskreno

18.09.2022 16:07

@ Ivana : Ne razumeš jednu stvar - kad je neko pretrpeo nepravdu, nije fer od njega tražiti da oprosti, ako druga strana ne pokazuje savest i kajanje.