TEROR "GRAĐANA" NAD "VUKOVIMA": Haland nastavio DOMINACIJU, proradio i Griliš - Mančester siti ponovo na vrhu Premijer lige! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.09.2022

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna partija izabranika menadžera Pepa Gvardiole.

TEROR "GRAĐANA" NAD "VUKOVIMA": Haland nastavio DOMINACIJU, proradio i Griliš - Mančester siti ponovo na vrhu Premijer lige! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester sitija vratili su se na čelo tabele Premijer lige, pošto su u 8. kolu lako nadigrali kao gosti ekipu Vulverhemptona rezultatom 3:0 (2:0).

 

 

"Građani" su kompletan psao završili nakon prvih 45 minuta igre, kada su stekli dva gola viška, ali i brojčanu prednost na terenu.

Vodeći pogodak postigao je Griliš na samo startu utakmice, da bi vođstvo duplirao Haland u 16. minutu, svojim 11. premijerligaškim golom.

"Vukovi" su ostali sa desetoricom igrača od 33. minuta, kada je zbog "krvničkog starta" pocrveneo Kolins, a konačnih 0:3 postavio je Foden pogotkom u drugom delu utakmice.

Mančester siti je sakupio 17 bodova, dok su Vulvsi ostali na šest...

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading