Sestre Kovač ni očeva SMRT nije pomirila! Kristina SAMA na sahrani, Aleksandra i Anja je nisu ni pogledale! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Zabava

17.09.2022

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kovač stigla je na sahranu samo u pratnji ćerke, dok sestre Anja i Aleksandra nisu ni obratile pažnju na nju.

Sestre Kovač ni očeva SMRT nije pomirila! Kristina SAMA na sahrani, Aleksandra i Anja je nisu ni pogledale! (VIDEO/FOTO)

Foto: Republika,ST/D.Kadic

Kornelije Kovač preminuo je u utorak od posledica koronavirusa, a danas će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Prijatelji se polako okupljaju, dok su sestre Kovač primaju saučešće. Kristina Kovač stigla je na sahranu u pratnji ćerke, skrhana bolom i u suzama, a sa sestrama Anjom i Aleksandrom Kovač ima hladan odnos i na očevoj sahrani.

Naime, Anja i Aleksandra se ne odvajaju, čak zajedno i stoje u kapeli gde primaju saučešće, dok je Kristina sa ćerkom udaljena od njih. Njih tri očigledno nije uspela da pomiri ni očeva smrt, te ni u ovim trenucima nisu podrška jedna drugoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ivana

17.09.2022 12:05

Iskreno saucesce porodici Kovac,nek pociva u miru

Beograđanka

17.09.2022 12:11

Tužno i ružno.

Ljiljana

17.09.2022 16:15

Velikom umetniku - Slava mu! 💔🙏😪