BAJERN TONE SVE DUBLJE: Augzburg ŠOKIRAO Bavarce, Dortmund iskoristio kiks rivala, Srbin strelac gola!

Autor:

Sport

17.09.2022

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajern Minhena napravili su novi kiks u Bundesligi, nakon što su poraženi na gostovanju Augzburgu, rezultatom 1:0(0:0).

BAJERN TONE SVE DUBLJE: Augzburg ŠOKIRAO Bavarce, Dortmund iskoristio kiks rivala, Srbin strelac gola!

Foto: Tanjug/AP

Tomas Miler, fudbaler Bajerna

Strelac jedinog gola bio je Mergim Beriša, koji je u 59. minutu savladao Nojera. Pokušavao je Bajern da se vrati u meč, stvorio je nekoliko šansi, ali nisu uspeli da probiju bedem Auzburga. Nakon tri vezana remja u prvenstvu, Bajern je sada doživeo i poraz, pa se Bavarci trenutno nalaze na tek četvrtom mestu nemačkog prvenstva.

 

Novi kiks Bajerna istkoristila je Borusija iz Dortmunda, koja je u samom finišu slomila otpor gostiju iz Gelzenkirhena i slavila sa 1:0(0:0).. Branio se Šalke i odolevao, međutim, Mukoko pogađa u 79. minutu i donosi "Milionerima" jako bitna tri boda, koja ih trenutno postavljaju na čelo tabele.

Miloš Veljković, defanzivac Srbije, postigao je gol za Verder na gostovanju u Leverkuzenu i tako doneo bitan bod ekipi iz Bremena. Bajer je poveo u 57. minutu preko Demirbaja, ali Veljković u 82. minutu, posle kornera, postavlja konačnih 1:1(0:0).

 

Tri boda osvojio je i Ajntrajt iz Frankfurta, koji je pobedio Štutgart na gostovanju, rezultatom 3:1(1:0). Gosti su poveli vrlo rano, Rode je bio strelac gola u šestom minutu, a tim rezultatom se otišlo i na poluvreme. Na 2:0 povisio je Kamada, golom u 55. Tomas vraća nadu domaćima, golom u 79. minutu, ali Jakić u 89. otklanja sve dileme oko pobednika susreta.

U poslednjem meču današnjeg programa, Borusija iz Menhengladbaha će od 18:30 dočekati Lajpcig.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading