Nata posle mesec dana opet renovira stan! Bekvalčeva PUKLA silnu lovu, 100.000 evra ulaže u stan na Dedinju!

Autor:

Zabava

17.09.2022

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac ponovo renovira stan.

Nata posle mesec dana opet renovira stan! Bekvalčeva PUKLA silnu lovu, 100.000 evra ulaže u stan na Dedinju!

Foto: Instagram-bekvalceva

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac više od mesec dana ulagala je u renoviranje stana na Dedinju i taman kada se sve završilo, ona je shvatila da joj se ništa od radova koje je platila 25.000 evra ne dopada, prenosi Kurir.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Nataša Bekvalac

Ona je odlučila da sve promeni, a kako se navodi, ovaj put će renoviranje koštati oko 100.000 evra.

- Nataša je celog života u radovima. Stalno nešto menja, renovira, obnavlja. Tako je i ovoga puta. Sve će da promeni opet jer joj se ne dopada kako sad izgleda, iako je skoro renovirano. Angažovala je nove majstore, koji uveliko rade punom parom. Dok je ona u Americi, menja se nameštaj, kreči se, gletuje se, sređuju se podovi, sobe i sve će biti cakum-pakum - priča izvor za pomenuti mediji i dodaje da je upućena u svaki detalj, iako nije tu:

Republika

Foto: Nikola Mutić

Nataša Bekvalac renovira stan po drugi put

- Ništa ne prepušta slučaju. Znate kako je s majstorima, pa ne želi da se uradi nešto što se njoj ne dopada, pa da mora Jovo nanovo. Ne žali novac od američke turneje jer voli da joj životni prostor bude maksimalno sređen. Interesantno je to da će u stanu preovladavati pastelne i bebi-roze boje. U porodici ima najviše ženske dece i ona želi da sve bude nežno i posvećeno ženskom svetu. Poseban akcenat je na sobama starije ćerke Hane i mlađe Katje, za njih je arhitekta uradio poseban projekat - završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
чекајте...

17.09.2022 18:46

...пре негде није имала за кифлу, а сад реновирање од 100.000 евра!!!!