PRVI OVOSEZONSKI TRIJUMF: Neki novi vetrovi duvaju Dobanovcima!

Autor:

Sport

18.09.2022

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija bez trijumfa konačno je prekinuta.

PRVI OVOSEZONSKI TRIJUMF: Neki novi vetrovi duvaju Dobanovcima!

Foto: FK Budućnost Dobanovci

Fudbaleri dobanovačke Budućnosti, konačno su u okviru 6. kola Srpske lige Beograd uspeli da stignu do prvog ovosezonskog trijumfa. Serija od tri remija i dva poraza prekinuta je u duelu sa obrenovačkim Radničkim.

 

Nova energija uneta sa novim stručnim štabom, trenerom Žarkom Jeličićem i pomoćnikom Nikolom Ćosićem, donela je ono što su dobanovčani iščekivali.

Budućnost je krenula ofanzivno od prvog minuta i pokazala da je cilj tri boda kod kuće. Sredinom prvog poluvremena domaćin stiže do prednosti, a u strelce se upisao Delibaśić koji je udarcem glavom zatresao mrežu gostiju nakon odličnog centaršuta Radojičića.

Do kraja prvog dela igre gosti nisu uspeli da ozbiljnije priprete Dobanovčanima, pa Budućnost na odmor odlazi sa minimalnom prednošću.

U drugom poluvremenu ulaskom skorašnjih pojačanja Dobanovaca, Kukoljem i Zoricom, kreće prava ofanziva na gol Obrenovca. Desno krilo Zorica je pravio pometnju odbrani Radničkog i vrhunski slao lopte u šesnestarac gostiju koji su samo pukom srećom izbegli debakl.

Posebno treba istaći Križana koji je dva puta pogađao okvir gola Radničkog, a jednom je u izglednoj prilici loptu glavom poslao preko gola.

Prva tri boda za domaćina kojima očigledno prija promena trenera, a mladi stručnjak Jeličić očigledno zna kako da motivise , vodi i podigne ekipu kad za to ima potrebe.

 

- Srpska liga Beograd, 6. kolo:

Budućnost Bobanovci - Radnički Obrenovac 1:0

Studentski grad - Prva Iskra Barič 0:3

BSK Borča - Ušće Novi Beograd 2:1

BASK TEK - OFK Zvezdara 0:2

Sinđelić - Borac Lazarevac 0:1

Zamun - Torlak - 18. septembar

Jedinstvo Surčin - Brodarac - 18. septembar

OFK Beograd - Teleoptik - 18. septembar

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading