"GRAND" KOMEDIJA! OBMANJUJU javnost da je sve u redu: Najavljuju snimanje, a nemaju gde da se EMITUJU!

Autor:

Zabava

19.09.2022

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

TV Prva neće više "Grandove" emisije po starim uslovima, koji su loši po njih, dok Pink s druge strane čeka svoju priliku, bez ikakvog opterećenja, da ih ponovo uzme ili im sledi gašenje

"GRAND" KOMEDIJA! OBMANJUJU javnost da je sve u redu: Najavljuju snimanje, a nemaju gde da se EMITUJU!

Foto: republika.rs

Dok ljubitelji "Zvezda Granda" umesto novih emisija u septembru gledaju reprize prošle sezone muzičkog takmičenja, čelnici Granda obmanjuju javnost da uskoro kreću snimanja, koja već uveliko kasne, s obzirom na to da je i oktobar na vidiku. Oni u medijskoj kampanji, naručenim tekstovima, pokušavaju da pokažu javnosti da je sve u redu, a ništa nije, jer, po svemu sudeći, nemaju gde da se emituju.


- TV Prva više ne želi robovlasnički ugovor, koji je ranije zatekla, gde mnogo više para daje nego što to vredi na tržištu, tako da je "Grand" u procepu. Pink, s druge strane, čeka svoju priliku, bez ikakvog opterećenja, da ih ponovo uzme pod svoj krov, za neku siću ili im sledi gašenje, pošto im već gori pod nogama jer nemaju gde da emituju emisije - otkriva dobro upućeni izvor i podseća na ono u šta su se već svi mogli uveriti:


- Nijedna emisija još nije emitovana iako je nova sezona trebalo da startuje odavno. Ranijih godina septembar je bio udarni, a sada je skoro prošao da nije nijedna emisija snimljena. Iz "Granda" u panici pojedinim medijima poturaju informacije da je reč o najgledanijem šou programu, koji samo što nije startovao, ali nikako da startuje, dok članovi žirija ne mogu da lažu da snimaju, kad ne snimaju, pa sve češće neki od njih, poput Dragana Stojkovića Bosanca, i sami priznaju da se ne zna da li će uopšte više biti "Zvezda Granda".

Foto: ATA Images

Dragan Stojković Bosanac

 

Da stvar bude još gora, sada su u terminu koji je bio rezervisan godinama za "Zvezde Granda" započeli emitovanje, ali formata "Nikad nije kasno".


Voditelj i idejni tvorac emisije "Nikad nije kasno" Žika Jakšić rekao je za naš list da nije upućen u to šta se dešava sa emisijama "Granda", te i da može da komentariše samo svoj projekat.


- Ja sam snimio već dve svoje emisije i u petak imam još jednu da odradim. Ugovor je potpisan s Prvom za nove tri sezone. Što se "Granda" tiče, bolje odgovore će vam dati Saša Popović. Ja sam više fokusiran na svoju emisiju. Saša vodi "Grand", ja zaista nisam upućen u to šta se trenutno dešava - rekao je Žika za naš list.


Podsećanja radi, Srpski telegraf prvi je otkrio da je "Grand" pukao ko zvečka i da ove jeseni kasni sa snimanjima, jer je neizvesno gde će emitovati emisije.

Kako smo saznali, s Prvom televizijom je sve izvesniji raskid saradnje, dok, takođe prema našim saznanjima, "Grand" na sve načine pokušava da se vrati na televiziju Pink na kojoj je svojevremeno doživeo procvat i stekao najveću popularnost.

Ipak, ovoga puta, ako dođe do toga, moraće da pristane na sve uslove koje im bude diktirao medijski mag i direktor Pink Medija Grupe Željko Mitrović.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading