Pevačica iz ''Zvezda Granda'' doživela TRAGEDIJU! Izgubila bebu: Rekli su nam da je SRCE PRESTALO DA JOJ KUCA!

Autor:

Zabava

26.08.2022

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Sulimanović izgubila bebu.

Pevačica iz ''Zvezda Granda'' doživela TRAGEDIJU! Izgubila bebu: Rekli su nam da je SRCE PRESTALO DA JOJ KUCA!

Foto: Youtube/printscreen/Grand Online

Pevačica Biljana Sulimanović koja je poznata kao učesnica muzičkog takmičenja ''Zvezde Granda'', nažalost, doživela je spontani pobačaj.

- Tačno je, moja trudnoća se dosta zakomplikovala i sve se nekako odigralo odjednom. Otišla sam na kontrolu i lekari su mi rekli da bebi ne kuca srce i da moramo da pratimo šta se dešava. Lekari su davali sve od sebe, mada su joj šanse da preživi bile svega 5 posto i na kraju smo je jednostavno izgubili. Uputili su nas u GAK, gde sam obavila još dva dodatna pregleda i utvrdili su da je to to, da za sedam dana moram na abortus. Beba se nije dovoljno razvila, srce je prestalo da joj kuca - rekla je Biljana za Grand Online i otkrila da je pored velikog gubitka koji je doživela, teško podnela i to što je morala na kiretažu:

Republika

Foto: Printscreen/Grand MagazinTVGrand

Biljana Sulimanović

- Teško nam je svima, ali Gospod je tako hteo. Ne spavam danima, baš je teško - dodala je i otkrila da su joj najveća podrška porodica i prijatelja:

- Da je lako da se zaboravi nije, ali trudim se da zajedno sa mojom porodicom prevaziđemo ovo što nas je snašlo. Moji roditelji, muž, sestra i braća daju mi najveću snagu - ističe pevačica:

Republika

Foto: Printscreen/Grand MagazinTVGrand

Biljana Sulimanović izgubila bebu

- Bila sam kod mojih sve dok se nisam oporavila, a sad odmaram u stanu sa mužem.

Biljani je i dalje najveća želja da se ostvari u ulozi majke, ali će zbog tragedije morati da sačeka.

- Lekari kažu da mogu posle tri meseca, ali da je najbolje da napravimo pauzu od godinu dana. Ali o tom - po tom, želim da sve ovo prvo prođe, da dođem sebi, pa ćemo videti za dalje - zaključila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

https://www.youtube.com/shorts/-HeUmxCKNes

 

Komentari (0)

Loading