Zbog karijere su NAPUSTILI obrazovanje! Estradnjaci zarađuju VRTOGLAVE sume novca, a imaju samo OSAM RAZREDA škole, ona diplomu nema, ali je SPAVALA sa PROFESOROM MATEMATIKE!

Autor:

Zabava

26.08.2022

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojne estradne ličnosti imaju samo osam razreda osnovne škole.

Zbog karijere su NAPUSTILI obrazovanje! Estradnjaci zarađuju VRTOGLAVE sume novca, a imaju samo OSAM RAZREDA škole, ona diplomu nema, ali je SPAVALA sa PROFESOROM MATEMATIKE!

Foto: E-Stock, D. Kadić, V. Lukić

Mnogi estradnjaci su zarad karijere napustili obrazovanje, što ih ne sprečava da razađuju na hiljade evra i budu uspešni u svom posle.

Pevačice poput Aleksandre Prijović i Vesne Zmijanac napustile su srednju školu kako bi se posvetile pevanju, pa tako umesto diplome završene srednje škole, Vesna ima završen kurs daktilografije, dok Prija ima samo tri razreda srednje škole, a jednom prilikom je rekla javno obećala da će kad tad diplomirat, prenosi Pink.

Pored njih dve, Ljuba Alilčić, Zorica Marković, Zlata Petrović, Era Ojdanić i mnogi drugi imaju samo osnovnu školu završenu, a Šerif Konjević na pitanje koliko ima od škole odgovara "dvanaest kilometara", te tvrdi da je naknadno završio srednju ugostiteljsku školu.

Među pevačima koji nemaju završenu srednju školu nalazi se i Hasan Dudić, Edita Aradinović, a pričalo se da ni Dara Bubamara nema srednju školsku spremu.

Ipak, ima i onih koji imaju diplomu srednje škole, te je tako Halid Muslimović metalo-strugar, Buba Miranović babica, Indira Radić medicinska sestra, dok su Dragana Mirković i Mira Škorić završile srednju trgovačku, Vera Matović učiteljsku, a Seka Aleksić je po zanimanju frizerka.

Inače, postoji zanimljiva priča vezana za Vesnu Zmijanac, koja iako nije volela školu, bila je zaljubljena u  profesora matematike.

- Prvi seksualni odnos imala sam sa svojim nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju. Iako sam bila maloletna, izgledala sam starije za svoje godine. Šminka i garderoba doprinele su da se moje već oformljeno telo još bolje istakne. Razlika u godinama nije mi predstavljala smetnju. Imponovalo mi je to što mi jedan odrastao muškarac sa autoritetom nastavnika poklanja pažnju i posvećuje vreme. Vodili smo ljubav pored Ibra, kod korzoa - rekla je pevačica jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Irena

26.08.2022 16:26

A Ceca je zavrsila srednju poljoprivrednu, odsek svinjarstvo.