Da li je baš ON pravo lice za Dekijevog naslednika? Upoznajte Zvezdinog čoveka sa slušalicom!

Autor:

Sport

26.08.2022

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Milojević je novi strateg Crvene zvezde.

Da li je baš ON pravo lice za Dekijevog naslednika? Upoznajte Zvezdinog čoveka sa slušalicom!

Foto: Starsport/Ilustracija

Reč je o stručnjaku koji je dobro upoznat sa radom Crvene zvezde, s obzirom na to da je bio pomoćnik Dejanu Stankoviću u periodu od 2019. do 2021. godine, a sada će ga naslediti na klupi srpskog šampiona. Punu afirmaciju je stekao kada je švedski Mjalbi uveo iz treće u prvu ligu, posle čega je i stigao u Zvezdu kao pomoćni trener. Trenersku karijeru je započeo u Vikingu, a na Islandu je radio još u Breidabliku. Po odlasku iz Zvezde, predvodio je švedski Hamarbi i Malme.  

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Miloš Milojević

Kao asistent u Crvenoj zvezdi osvojio je dve titule i kup, dok je sa Malmeom osvojio kup Švedske. Miloš Milojević je dete Crvene zvezde, ponikao je u omladinskoj školi crveno-belih, a potom je nastupao za brojne klubove širom Evrope.

On je javnosti zapao za oko po slušalicama koje je stalno nosio na klupi sedeći pored bivšeg strega Zvezde Dejana Stankovića:

- Nosim ih zbog Spideo sistema koji koristimo kada igramo na Marakani ili u Evropi i komunikacije sa našim analitičarem Vićencom Sasom. Spideo sistem predstavlja lajv monitoring utakmice. U svakom momentu možete da gledate meč iz svih perspektiva i tako pratite dešavanja na terenu. Putem slušalica komuniciram sa Vićencom, koji sedi na tribinama i odatle ukazuje na ono što uoči. Uglavnom na nešto što smo prevideli, ako se pojavio određeni problem u igri i slično. Nekada se desi da me zove više puta tokom utakmice, a nekada ne pozove ni po tri meča- rekao je Milojević svojevremeno za "Sport klub".

Republika

Foto: Starsport

Miloš Milojević

 

Zvanična promocija Miloša Milojevića biće održana u subotu u 13 časova, a on će voditi tim u meču protiv Javora koji se igra u 20:30

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading