MISLIO JE DA ĆE JE OŽENITI, A ONDA SU IZGUBILI DETE: Ovaj detalj iz života Saše Popovića NIKO nije znao - Baba Vanga mu je NAJAVILA strašan događaj!

Autor:

Zabava

08.09.2022

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popović je jednom prilikom otkrio potpuno nepoznate detalje iz svog života!

MISLIO JE DA ĆE JE OŽENITI, A ONDA SU IZGUBILI DETE: Ovaj detalj iz života Saše Popovića NIKO nije znao - Baba Vanga mu je NAJAVILA strašan događaj!

Foto: E-Stock, Wikipedia

Iako je već decenijama prisutan na domaćoj javnoj sceni, pojedini detalji iz života Saše Popovića malo su poznati javnosti.

Saša Popović jednom prilikom rešio je da sa javnošću podeli priču o tome kako je sa Brenom početkom devedesetih godina posetio Baba Vangu, međutim, tada je otkrio i detalj iz svog emotivnog života koji niko nije znao.

Naime, Saša i Brena i su tokom turneje po Bugarskoj 1990. godine rešili da posete čuvenu Baba Vangu.

Foto: ATA Images

Saša Popović

 


Sve se dogodilo, kada su pevačica i on pitali organizatore turneje mogu li da se vide sa čuvenom proročicom, a to im je omogućeno vrlo brzo.


U tom trenutku, veliki broj ljudi je kampovao u blizini kuće Baba Vange, ali je Lepoj Breni i Saši Popoviću organizatori turneje pomogli su da dobiju svoj termin, pa im je poseta bila zakazana već za sutradan, a Saša je pre izvesnog vremena rešio da podeli ovo neobično iskustvo.

- Došla je jedna žena i donela po dve kocke šećera Breni i meni, rekla da to zavijemo u salvetu, stavimo ispod jastuka i kad ustanemo, da to da odnesemo Vangi. Upozorila nas je da ne smemo da joj dajemo ni pare, ni poklone, samo šećer, jer je njoj država sve obezbedila… Tamo je čekalo na hiljade ljudi! Pa Tito je bio kod Vange četiri puta, Brežnjev tri puta, Nikson je bio, Džimi Karter... - ispričao je Saša jednom prilikom za domaće medije.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Saša Popović

 


On je otkrio da mu je Baba Vanga ispričala mnogo toga što nije bilo opšte poznato: da mu je otac stradao u udesu, da njegova majka za porodičnu slavu ne pali sveću, kao i da će se muzička grupa Slatki greh uskoro raspasti, da će on postati pevač i da će postati "direktor estrade".

Popovića je najviše zanimalo kada će se oženiti, a kada se prisećao ovog događaja otkrio je da je u tom trenutku imao devojku s kojom je čekao dete.


- Ona mi kaže: "Zaboravi, narednih šest godina sigurno nećeš", a to je bila devedeseta. I ja sam se oženio 1998. a Vanga je umrla 1996. Ja je pitam: "Kako se neću oženiti, pa moja devojka je trudna, u četvrtom je mesecu". Ona kaže: "Od te devojke nema ništa, a ni to dete se neće roditi". I 5. januara sledeće godine ćete raskinuti. I, stvarno, sve je tako bilo, ali ne mogu da kažem ko je devojka. Oženio sam se 1998. godine - ispričao je Saša.

Republika

Foto: ATA Images

Saša Popović i Suzana Jovanović

 

On je otkrio i da nije čuo šta je Baba Vanga predvidela Breni jer ga je pevačica zamolila da napusti prostoriju.


Popović se 1998. godine oženio pevačicom Suzanom Jovanović, s kojom je potom dobio ćerku Aleksandru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading