"Ispostaviće se da Brenin sin nije Brenin" ŠOK TVRDNJE Filipa Živojinovića, svi su zabezeknuti njegovim oglašavanjem! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.09.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Živojinović se našalio na sopstveni račun!

"Ispostaviće se da Brenin sin nije Brenin" ŠOK TVRDNJE Filipa Živojinovića, svi su zabezeknuti njegovim oglašavanjem! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Filip Živojinović, sin nekadašnjeg tenisera Slobodana Bobe Živojinovića i Zorice Nakić, prokomentarisao je jedan tvit i nasmejao mnoge.

Naime, mnogi su Filipa nazivali sinom Lepe Brene, a njegovu suprugu Aleksandru Prijović Breninom snajom. Sada je Filip svima rešio da stavi do znanja kako stoje stvari.

Republika

Foto: ATA Images

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović

 

- Aleksandra Prijović bila je žena Breninog sina. Sad je Brenin sin muž Aleksandre Prijović - piše u tvitu.

- U trećoj sezoni će se ispostaviti da Brenin sin nije čak ni Brenin sin - odgovorio je on, pa je usledio niz komentara korisnika pomenute društvene mreže.

Republika

Foto: Tviter.com printscreen

Filip Živojinović Tviter

 

Podsetimo, pevačica Lepa Brena i Boba Živojinović su u braku od 1991. godine. Boba, pored Filipa, ima još dvojicu sinova, upravo iz braka sa Brenom, Stefana i Viktora. Filip Živojinović je u braku sa Breninom koleginicom Aleksandrom Prijović od 2018. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading