Šta to radiš, Sanja? Bivša Uraganka uhvaćena sa NOVIM FRAJEROM na svadbi, snimak njih dvoje u AKCIJI srušio internet! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.09.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Vučić sa novim dečkom se našla na jednom privatnom veselju!

Šta to radiš, Sanja? Bivša Uraganka uhvaćena sa NOVIM FRAJEROM na svadbi, snimak njih dvoje u AKCIJI srušio internet! (VIDEO)

Foto: printscren rtv pink

Bivša članica grupe ,,Hurricane" i pevačica Sanja Vučić nedavno je obelodanila da je našla novog dečka, ali samo na društvenim mrežama. U javnosti ga inače krije kao zmija noge, ali se sada pojavio snimak koji je sve raznežio. 

 

Naime, Sanja se našla na jednoj svadbi, gde je povela dečka, a prisutni gosti snimali su prvi ples mladenaca. Tom prilikom kadar je zabeležio Sanju i njenog novog zgodnog frajera u i te kako prisnom izdanju. 

Na društvenoj mreži Tviter pojavio se snimak na kom Sanja i njen novi momak plešu, a ova scena dirunula je sve. 

 

 

Sanja skoro nikada nije javno pokazivala svoje momke, osim Nikole Đorđevića, koji je raskinuo sa njom, samo nešto pre ulaska u rijaliti ,,Zadruga". Nakon što se opekla, Vučićeva je odlučila da ljubavni život drži daleko od očiju javnosti. 

Republika

Foto: instagram.com

Sanja Vučić i Nikola Đorđević

 

Inače, isklesani momak kog je bivša Uraganka maznula za sebe je iz Beograda, a upoznali su se tako što je ona pevača u lokalu koji je u njegovom posedu. Istetoviran preduzetnik uspeo je da osvoji Sanju kako izgledom, tako i načinom života. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading