Otkriveno šta piše u PREDBRAČNOM ugovoru Adama i Andžele: Adaktarovi spavaju ODVOJENO, ljubavne idile nema ni u TRAGOVIMA, a ovo je OBEĆANJE koje joj je dao!

Autor:

Zabava

04.09.2022

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena istina o braku Andžele Adaktar i Adama Adaktara!

Otkriveno šta piše u PREDBRAČNOM ugovoru Adama i Andžele: Adaktarovi spavaju ODVOJENO, ljubavne idile nema ni u TRAGOVIMA, a ovo je OBEĆANJE koje joj je dao!

Foto: ST/D. KADIĆ

Andžela Adaktar i Adam Adaktar

Porodica Adaktar ne prestaje da intrigira javnost, a njihova prošlost, pravi identitet kao i način života glavna su tema proteklih nedelja.

Iako su nedavno počeli sa emitovanjem sopstvenog rijaliti programa na televiziji Pink, Adaktarovi su se potrudili da istinu o svom životu sakriju od očiju javnosti, a sada su isplivale šokantne tvrdnje i priče o bračnom životu samoprozvanog "boga obrva".

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Andžela Adaktar

 

Naime, kako izvor za Alo tvrdi, uprkos bajkovitoj ljubavi koju predstavljaju na društvenim mrežama, Adam Adaktar i njegova supruga Andžela Adaktar iza zatvorenih vrata ponašaju se, navodno, kao cimeri.

- Ovo što Adaktarovi prikazuju u rijalitiju je prava farsa, obmanjuju narod. Oni uopšte nemaju zdrave porodične odnose, a brak Adama i Andžele nije nimalo idiličan - žestok je bio na samom početku razgovora izvor koji je otkrio kako je došlo do poznanstva bračnog para.

- Oni su se upoznali na fakultetu, sprijateljili su se, a saopštenje da su stupili u vezu iznenadilo je sve ljude u njihovom okruženju. Otkako je Andžela javno počela da se predstavlja kao Adamova devojka, ona je prekinula kontakt sa svim ljudima iz svog okruženja, čak i sa kumom s kojom je bila izuzetno prisna - ispričao je izvor, pa nastavio:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Andžela Adaktar i Adam Adaktar

 

- Distancirala se od svih bliskih prijatelja, podvrgla se nizu estetskih zahvata, predstavlja se kao Andžela i počela je da živi po Adamovim pravilima. Njeni najbliži su saznali da je trudna tek kada je bila u petom mesecu, skroz se povukla u sebe kako bi od okoline sakrila da je u stvari njen i Adamov odnos jasno definisan ugovorom - rekao je izvor, pa otkrio detalje navodnog sporazuma supružnika Adaktar.

- Oni nisu potpisali klasičan predbračni ugovor, kakav moderni parovi potpisuju. Andžela i Adam imaju tačno propisana pravila ponašanja. Pristala je na to da ona i suprug spavaju u odvojenim sobama, da on ima pravo na svoj privatni život, a ona na svoj. Adam se obavezao da će, ukoliko mu Anđela rodi dvoje dece, da je izdržava do kraja života. Zauzvrat, ona ne sme da ga javno bruka, da se eksponira sa drugim muškarcima, niti da ikome priča o njihovoj intimi - šokirao je tvrdnjama sagovornik dobro upućen u život skandaloznih supružnika.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Andžela Adaktar i Adam Adaktar na premijeri rijalitija

 

- Upravo zbog toga Andžela je izbrisala gotovo sve prijatelje iz života i posvetila se samo Adamu i njihovoj deci. Druži se sa njegovim prijateljima, a istinu kriju kao zmija noge - zaključio je sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading