Prase pobeglo iz Srbije! Jutjuber se uplašio dokaza koje Mitrović ima protiv njega! (foto)

Autor:

Zabava

06.09.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka se plaši da ne bude uhapšen budući da zna šta je radio i koliko je zla naneo devojkama.

Prase pobeglo iz Srbije! Jutjuber se uplašio dokaza koje Mitrović ima protiv njega! (foto)

Foto: youtube.com/printscreen/Baka Prase/e stock

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase obavestio je pratioce da je napustio državu zbog toga što, navodno, strahuje za život nakon konflikta sa Željkom Mitrovićem. U stvari, istina je drugačija. Bogdan se plaši da ne završi u zatvoru nakon najavljenog dokumentarca o njemu i njegovim mutnim poslovima.

Foto: Instagram.com, Youtube.com printscreen/Baka Prase

Željko Mitrović i Baka Prase

Naime, već danima traje medijski rat vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića i Bake Praseta, a po svemu sudeći, ne nazire mu se kraj. Do konflikta je došlo kada je Bogdan optužio Željka da mu duguje pare, što se ispostavilo kao neistina, te da Ilić zapravo duguje Mitroviću. Željko mu je odmah odgovorio i najavio dokumentarni film o Bogdanovim kriminalnim radnjama, a sada je jutjuber odlučio da napusti zemlju.

- Bežim iz države pre nego što masnokosi pošalje hitmena (ubicu) - napisao je Baka Prase u opisu instastorija.

Foto:  

 

Foto: baka prase instagram

Baka Prase napustio Srbiju

Međutim, mnogi su posumnjali da je jutjuber pobegao iz straha za život. Odmah su počele spekulacije da Srbiju želi da napusti pre dokumentarnog filma čija je premijera najavljena u četvrtak, da nakon njegovog emitovanja policija ne bi mogla da ga uhapsi.

- "Beži ti, ali će te pravda stići, od nje ne možeš da pobegneš", "Plaši se Prase da ne bude uhapšeno budući da zna šta je radio i koliko je zla naneo devojkama", "Pi*kica beži od Mitrovićevih dokaza, uplašio se dokumentarca i otkrivanja svih afera koje će ga strpati iza rešetaka" - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Foto: Instagram.com

Željko Mitrović o Baki Prasetu

Inače, Baka je ušao s pajtosima na privatni posed TV Pink, što je Mitrović javno pokazao, objavljujući snimak upada, te tada jasno stavio do znanja da je pravda na njegovoj strani:

- Uskoro će Baka Prase na službenu stolicu za utaju poraza i zlostavljanja maloletnih devojčica, kao i finansiranja kriminalnog klana Veljka Belivuka - napisao je pre neki dan Željko na Instagramu.

Foto: ATA Images

Aca Lukas o Baki Prasetu

Lukas: Prase, gde ćeš motikom na bager

Pevač Aca Lukas dao je sud o sukobu jutjubera Bake Praseta i vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića, koji danima ne prestaje. Folker je naveo da ne bi voleo da se i sam našao u ovoj priči jer tvrdi da bi to bila opšta histerija.

- Ne bih da komentarišem, zamislite da se i ja uključim u to, nastao bi haos. Gde ćeš motikom na bager. Malo je bezveze uopšte pričati o tim stvarima, zna se ko je ko, a ko nije niko, ne znam zašto se uopšte takve teme pokreću kad su u pitanju ljudi koji su uspešni i koji su u životu nešto napravili i da svako može o uspešnim ljudima da priča sve i svašta. To sam dosta puta osetio na svojoj koži i nekako pokušavam da izbegnem takve situacije - rekao je Aca.

Foto: instagram.com/zeljkomitrovic

Željko Mitrović najavio snimak o Baki Prasetu

Podsetimo, poslednjeg dana avgusta Baka Prase je u lajv obraćanju javno prozvao Željka Mitrovića, tvrdeći da mu ovaj duguje pare. Tom prilikom nije birao reči, pa je o vlasniku Pinka govorio gnusne stvari

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading