Neću da pišem o njegovom POZNANSTVU sa Veljom Nevoljom i vremenu koje je proveo u GEPEKU: Željko Mitrović žestoko odgovorio na optužbe Bake Praseta! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.09.2022

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik televizije "Pink" oglasio se nakon optužbi jutjubera Bake Praseta i uputio mu žestoku poruku!

Neću da pišem o njegovom POZNANSTVU sa Veljom Nevoljom i vremenu koje je proveo u GEPEKU: Željko Mitrović žestoko odgovorio na optužbe Bake Praseta! (FOTO)

Foto: ST/V.Lukić/E stock

Jutjuber Bogdan Ilić, široj javnosti poznatiji kao Baka Prase, optužio je vlasnika televizije ''Pink'' Željka Mitrovića da mu je dužan novac, a Mitrović nije ostao nem na ove optužbe.

- U danima kada mi je umro brat i kada spremam njegovu sahranu, Baka Prase mi se zahvalio za sve što sam uradio za njega, a to nije malo. Bogdane, sve je okej, ali ti znaš da je ne zaboravljam, bez nervoze, dok ne sahranim brata neću se baviti tvojim izmišljotinama - poručio je Željko Mitrović u postu na svom Instagram profilu, gde je i okačio video Bogdana Ilića, a nešto kasnije ponovo se oglasio i Bogdanu uputio žestoku poruku:  

 

 


- O ovom malom go**ncetu i seljačiću Baka Prasetu, koji mi je nekad bio prijatelj, iz etičkih i moralnih principa neću da pišem o vremenu koje je Baka Prase proveo u gepeku, i zašto to nije prijavio policiji, neću da pišem ni o njegovim poznastvima i zajedničkim rođendanima sa Veljom Nevoljom i drugim prpadnicima klana, takođe, neću da pišem o tome, zašto je namerno preneo infektivnu mononukleozu Nataliji Š., polnim putem, ali hoću da dam izjavu nadležnim organima o svojim saznanjima, ako me budu zvali zbog ove objave! Film koji od večeras sprema dokumentarna redakcija televizije Pink o Baki Prasetu, nalog nije dobila od mene, oni su potpuno autonomna redakcija i samo su me obavestili šta rade! Let it be - napisao je Željko na svom instagram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading