EVO DOKAZA DA JE SELJAČINA KROČILA NA PRIVATAN POSED! Željko Mitrović objavio SNIMAK Bake Praseta koji otkriva SVE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.09.2022

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat vlasnika televizije Pink i jutjubera se nastavlja!

EVO DOKAZA DA JE SELJAČINA KROČILA NA PRIVATAN POSED! Željko Mitrović objavio SNIMAK Bake Praseta koji otkriva SVE! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink, Youtube.com printscreen/Baka Prase

Nakon što je Bogdan Ilić javno optužio Željka Mitrovića da mu navodno duguje novac, a potom se i pojavio ispred zgrade televizije Pink kako bi isprovocirao vlasnika televizije, Mitrović je objavio dokaz da je Ilić tom prilikom kročio na privatan posed, iako je Ilić tvrdio drugačije.


Naime, Željko je objavio snimak na svom Instagram profilu i pokazao da je Baka Prase kročio na privatno vlasništvo Pinka.

- Evo dokaza da je ova seljačina sa drvenim (veštačkim) udom od Baka Praseta, a koji ce uskoro na službenu stolicu za utaju poreza i zlostavljanja maloletnih devojčica i finansiranje kriminalnig klana, kročio na privatni posed! Trebalo je bezbednjaci da primene protokol predvidjen za ovakve situacije ali je pi*kica odmah počela da beži kao da je olimpijsko takmičenje u brzom hodanju - napisao je Mitrović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading