"Prase grokće sve dok se dobro ne ispeče, a ja sam majstor za roštilj i ražanj" Željko Mitrović RASKRINKAO Baku Praseta, sve LAŽI jutjubera na jednom mestu! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.09.2022

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović otkrio sve detalje drame sa Baka Prasetom!

"Prase grokće sve dok se dobro ne ispeče, a ja sam majstor za roštilj i ražanj" Željko Mitrović RASKRINKAO Baku Praseta, sve LAŽI jutjubera na jednom mestu! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink, Youtube.com printscreen/Baka Prase

Željko Mitrović i Baka Prase

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović, ovog jutra u emisiji kod voditeljke Jovane Jeremić odlučio je da otvori pandorinu kutiju Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase i drami koja je nastala pre samo nekoliko dana. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Željko Mitrović Novo jutro

- On je u lajvu u pripitom stanju rekao da mu ja dugujem neke pare, ja sam ga pozvao, on mi je rekao da mu dugujem pare, ja sam pozvao firmu koja mi je rekla da je on uradio manje 20% od onoga što smo se dogovirili. Ja sam mu rekao da on meni zapravo duguje pare, niti ga ko juri, niti ga zovemo, ali mi možemo da ga tužimo za iznudu.

- Ono što će biti u dokumentarno filmu, koji radim zato što mislim da kriminal na internetu i iživljavanje nad maloletnicama. Rešio sam da napravim film koji bi pokrenuo, pokušavamo da nađem,o i sa Guglom rešenje za iživljavanje nad maloletnicima i uticaj na njihov razvoj preko interneta. U tom filmu će biti dokazi o njegovom ne plaćenom porezu, ljudi koji su mu davali keš, kakvu imovinu ima. Naravno da ćemo se baviti razlozima zašto se Kika ubila. Ko je navukao na drogu, ko je navukao na kokain, sa sve sagovornicima i očevicima. Proćićemo kroz sve okolnosti za njegovo seksualno druženje sa maloletnicama, to će biti velika tema. U četvrtak u 20h je premijera tog filma! Pa sve do prenošenja polnih bolesti, radi se o Nataši Š. da ne govorim prezime. Inače, kod Kike, ja mogu da najavim, rekli su da je Kikina majka branila Baku praseta, e pa, videće šta ona zaita misli o njemu. Imamo i njegove gej afere isto sa očevicima. Ako on bude rekao za nešto da je laž, možemo odmah da idemo na detektor istine. Mislim da je mnogo važnije od toga, da tužilaštvo počne da radi svoj posao, ukoliko ne počne, mi ćemo ih svaki dan podsećati. Taj drveni predmet može samo za sebe upotrebi! 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink, Youtube.com printscreen/Baka Prase

Željko Mitrović o Baki Prasetu

 

- On je govorio da je najveći mediji u Srbiji, samo da mu objasnimo da rič ovih stvari, televizija, Zadruga kanali, da će prvi put i vidi šta znači kada se 10 miliona gledalaca uveri u navode koje će biti prikazane sa dokazima u filmu. 

- Na kom rođendanu se upoznao, koliki je reket plaćao, zato što je plaćanje reketa kriminalcima, a ne prijavljivanje policiji, to je direktno finansiranje klana.

- Ono što su nekada pre deset godina govorili za nas, da smo upropastili generacije zbog narodne muzike, a ovo danas je zaista upropašćavanje generacija sa skupim automobilima, zašto ja sve ovo radim javno, pokušavam da objasnim generacijama da se sve može postići normalnim radom. 

- Kada se on sve na prosjačenje, onda mu je sinula ideja da se zakači za nekog ko je interesantan poput mene... Prase rokće sve dok se dobro ne ispeče, ja sam majstor za roštiljanje, ovog puta ćemo igrati malo duže, malo me opušta, ne znam ko je preživeo rat sa mnom, ja nisam birao lake protivnike. Nije lako dobiti rat sa mnom, ali nikada nisam poveo rat, moji ratovi su uvek bili odbrambeni.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink, Youtube.com printscreen/Baka Prase

Željko Mitrović o Baki Prasetu u Novom jutru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading