ŠOK ispovest muža Lazićeve nove devojke: "Predmet je kod sudije, čekamo poziv" (FOTO)

Autor:

Zabava

05.09.2022

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova devojka Darka Lazića krije bračnog partnera od očiju javnosti, on otkrio istinu o njihovom braku!

ŠOK ispovest muža Lazićeve nove devojke: "Predmet je kod sudije, čekamo poziv" (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevač Darko Lazić započeo je vezu sa izvesnom Katarinom, koja je i dalje u zakonitom braku sa sportistom Đorđem Jankovićem, koji je u ispovesti prvi put javno otkrio svoju stranu priče.

Republika

Foto: Instagram.com

Darko Lazić sa novom devojkom Katarinom u teretani

 

Poslednjih dana nagađa se o detaljima „ljubavnog trougla“ u kom se Đorđe našao. On se do sada nije javno oglašavao, a sada odlučio da javno iznese priču iz svog ugla i stavi tačku na nagađanja.

Đorđe je otkrio da su on i Katarina potpisali i predali papire za sporazumi razvod braka, kako kaže, nekoliko dana pre nego što je ona započela romansu sa folkerom.

 

- Ljubav između mene i Katarine trajala je sedam godina, od čega smo četiri godine bili u braku. Nažalost, nismo se ostvarili kao roditelji. Kada smo videli da svako treba da nastavi svojim putem, civilizovano smo potpisali predlog za sporazumni razvod braka, nekoliko dana pre nego što je ona počela svoj odnos sa Lazićem, ali je naš zajednički život prekinut dosta ranije - rekao je Đorđe.

- Predmet je pred sudom i čekamo poziv sudije. Nismo u kontaktu osim u vezi procesa razvoda kad smo se i zadnji put videli. Ja joj želim svu sreću u životu i svako dobro. Uplitanje medija u ceo slučaj nekima je možda donelo korist, ali mojoj porodici i meni donelo je nemir.

Republika

Foto: Instagram

Darko Lazić sa novom devojkom Katarinom

 

- Zamislite samo kako se osećam dok roditelji dece koju treniram čitaju natpise po novinama. Istu tu decu učim da veštinu koriste isključivo u samoodbrani i da ne budu nasilni. Šta god više da izjavim mogu samo da nanesem stetu i Katarini i sebi – rekao je još uvek zakoniti muž folkerove devojke za Blic, a onda se osvrnuo na pevača.

- Darka Lazića ne poznajem lično niti sam ikada bio u bilo kakvom kontaktu sa njim. Bojim se da bi bilo kojom drugom iskrenom izjavom samo produbio medijsko prepucavanje što mi nikako nije cilj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading