Venčanje Škorićkine ćerke okupilo ESTRADU: Zorica i Kemiš stigli među PRVIMA, Ilda Šaulić očarala ELEGANTNIM izdanjem (FOTO)

Autor:

Zabava

04.09.2022

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Venčanje ćerke Mire Škorić i Vase Jeremića upriličeno je danas u poznatom prestoničkom restoranu, a okupilo je čitavu estradu!

Venčanje Škorićkine ćerke okupilo ESTRADU: Zorica i Kemiš stigli među PRVIMA, Ilda Šaulić očarala ELEGANTNIM izdanjem (FOTO)

Foto: ATA Images

Milica Jeremić

Venčanju Milice Jeremić i njenog izabranika Sebastijana prisustvuju brojne zvanice iz javnog života, a ponosni roditelji, Mira Škorić i Vasa Jeremić, ne kriju sreću zbog novog životnog poglavlja svoje ćerke.

Vidno raspoložene zvanice stigle su danas u jedan od najpoznatijih prestoničkih restorana, a među njima su Zorica Brunclik, Kemiš, Snežana Đurišić, Bata Spasojević, Ilda Šaulić i mnogi drugi.


Mlada je zablistala u raskošnoj venčanici sa šljokicama, dok je mladoženja poneo klasično odelo, a novopečeni supružnici nisu skidali osmeh s lica.

.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading