One će naslediti Sanju, Ivanu i Kseniju? Otkrivamo ko su nove članice "Hurricane", jednu svi znate iz "Zvezda Granda" (FOTO)

Autor:

Zabava

03.09.2022

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo ko su nove članice grupe ,,Hurricane"!

One će naslediti Sanju, Ivanu i Kseniju? Otkrivamo ko su nove članice "Hurricane", jednu svi znate iz "Zvezda Granda" (FOTO)

Foto: V. Lukić

Tokom jučetašnjeg dana stiglo je zvanično saopštenje od PR tima muzičke grupe ,,Hurricane" nakon raspada Ivane Nikolić, Sanje Vučić i Ksenije Knežević.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Republika

Foto: V. Lukić

Hurricane se raspao

 

"Ovim putem vas obaveštavamo da se danas zvanično završio ugovor sa članicama grupe, Sanjom Vučić, Ksenijom Knežević i Ivanom Nikolić. Istog dana formirana je nova postavka grupe Hurricane: A.K. (26), A.J.(22) i M.S.(20).
U čast prethodnih članica rešili smo da one budu Hurricane one a nove članice će imati simboličan naziv Hurricane two. Po novom programu tokom septembra snimiće dve pesme a sa publikom i fanovima družiće se 4 do 6 godina. O zvaničnom predstavljanju, obavestićemo vas u narednom periodu
".

Daljom istragom, uspeli smo da otkrijemo ko su nove članice grupe ,,Hurricane two". 

Republika

Foto: V. Lukić

Hurricane se raspao

 

U pitanju su mlade devojke, a među njima je jedna i Zvezda Granda. 

Antonela Jurišić, Anđela Keleman i Miona Srećković su nove Hurricane!

 

 

Anđela Keleman se inače već uveliko bavi pevanjem, ima nekoliko snimljenih pesama, a po svemu sudeći, ona je najstarija članica grupe.

 

 

Sa druge strane, Miona Srećković je javnosti već poznata po takmičenju u muzičkom programu ,,Zvezde Granda", a ona je ujedno i najmlađa među njima. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading