Keba 3 puta išao na LASER, završio na stolu za korekciju: Adam Adaktar ugostio folkera u salonu, pa od njega napravio ČUDO! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.09.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Adaktar ugostio je folkera Dragana Kojića Kebu u njegovom salonu!

Keba 3 puta išao na LASER, završio na stolu za korekciju: Adam Adaktar ugostio folkera u salonu, pa od njega napravio ČUDO! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sledeći na listi poznatih ličnosti koji su posetili popularnog Adama Adaktara, kako bi se podvrgli njegovom tretmanu sređivanja obrva, bio je popularni folker Dragan Kojić Keba, koji se inače u javnosti i poznat po svojim tetoviranim obrvama.

- Dragan Kojić Keba... Evo, moram da priznam, ja sam njegove obrve video već na nekim slikama i pre nego što sam njega upoznao i odmah sam želeo da ih ispravim - ističe Adam.

- Da li je to moj omiljeni pevač moje bake? Je l' znaš da moja baka tebe voli verovatno više nego mene - upitao je Adaktar svog klijenta kroz smeh.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dragan Kojić Keba kod Adama Adaktara

 

- Ma, nije to moguće... - rekao je Keba.

- Kada se prijavio prvi put u mom lokalu, bilo mi je jako drago. Još uvek smo u procesu lasera, ali čim skinemo, Keba će po prvi put imati savršene obrve - kaže Adam.

- Dođe čovek u neke godine kada treba malo pojačiti pigment, kada treba malo podmlati sve, pa i obrve... Čovek se najbolje podmlađuje iz unutra, ali i spoljašnji efekti pomažu da se čovek oseća bolje, a ti si stvarno bog za obrve - ističe folker.

 

- Hajmo mi polako na laser - dobacuje Adam.

- Ma, koji put više na laser - uzdahnuo je Keba, ali ipak pošao za Adaktarom na tretman.

- Pa treći - smeje se Adam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading