Konačno vidimo kako izgledaju deca SESTRE Cece Ražnatović: Krije ih kao zmija noge! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.08.2022

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su deca sestre Cece Ražnatović!

Konačno vidimo kako izgledaju deca SESTRE Cece Ražnatović: Krije ih kao zmija noge! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Od prvog momenta kada su se sa svojom tetkom Svetlanom Cecom Ražnatović pojavili na naslovnoj strani magazina o poznatima, sinovi Lidije Ocokoljić osvojili su srca šire javnosti. Preslatki blizanci Petar i Ilija izazvali su tada isključivo pozitivne komentare, a kao tada najmlađi članovi velike porodice Ražnatović-Ocokoljić prigrabili su i svu pažnju roditelja, sestara i braće.

Foto: Republika.rs

Lidija Ocokoljić

Rođenjem malenog Željka Ražnatovića njihova pozicija u vili u Ljutice Bogdana u znatnoj meri se promenila, na šta je takođe uticalo i to što su Petar i Ilija sada već odrasli, samouvereni dečaci koji uživaju u druženju sa školskim drugarima i obavezama. Koliko god da su slični imaju svoj mali, za druge, zabranjeni svet, a svako ko ih danas vidi ne može da se ne oda utisku da rastu u divne vrlo samostalne momke.

Sinovi Lidije Ocokoljić vrlo su brižni stričevi te se prema malenom Željku odnose s puno pažnje. Ponosna mama nedavno ih je uslikala dok zajedno gledaju seriju sva trojica obučeni u dres pod rednim brojem šest. 

Foto: Printscreen Instagram

Lidija Ocokoljić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading