Bogdan Srejović UHVAĆEN u provodu sa našom voditeljkom: Prisnost govori više od reči, TU JE I SLIKA!

Autor:

Zabava

26.08.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Srejović ludovao u provodu!

Bogdan Srejović UHVAĆEN u provodu sa našom voditeljkom: Prisnost govori više od reči, TU JE I SLIKA!

Foto: ST/P. DIVAC, D. Kadić

Bogdan Srejović

Bivši dečko Cece Ražnatović, Bogdan Srejović, nakon raskida ne prestaje da intrigira javnost i često pronađe svoj put do raznih medijskih natpisa. Svaki njegov korak se prati i interpretira u raznim formama, tako da bilo kakvo javno oglašavanje naiđe na veliki odziv.

Pošto je Ceca odlučila da dalje nastavi bez njega, Bogdan je po tvrdnji štampe i portala utehu našao u večernjim izlascima, ali i druženju sa pripadnicama lepšeg pola.

Fotoreporteri su ga često mogli uslikati sa poznatim manekenkama ili pak Cecinim mlađim koleginicama, međutim, nijedna od njih sve donedavno nije uspela da mu srce zagreje i pomogne mu da zaboravi Arkanovu udovicu.

Bivši dečko Cece Ražnatović, po pisanju medija konačno je šansu za novu ljubav pronašao i to kraj manekenke i voditeljke Katarine Šišmanović, koja je, ne zna se iz kog razloga, pre izvesnog vremena nestala sa javne scene. Voditeljka i mendažer mesecima unazad uživaju u zajedničkom društvu, što je, kako se spekuliše, možda dokaz divne veze, a možda samo jednog lepog druženja.

Foto: Printscreen Instagram

Bogdan Srejović u provodu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Petar

26.08.2022 22:35

Jel moguce da ona nezna da je on gay.Ceca kad je saznala odma ga je sutnula !