ZLOBNICI, SKINITE MI SE S ONE STVARI! Aca Lukas na meti komentara zbog SNIMKA SA PLAŽE, svima uputio BRUTALNU poruku! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.08.2022

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov prepoznatljivi humor pojedinci nisu shvatili, pa se pevač našao na meti komentara korisnika društvenih mreža.

ZLOBNICI, SKINITE MI SE S ONE STVARI! Aca Lukas na meti komentara zbog SNIMKA SA PLAŽE, svima uputio BRUTALNU poruku! (FOTO)

Foto: printscreen prva tv

Aca Lukas

Pevač Aca Lukas nedavno je sa javnošću putem Instagrama podelio snimak sa plaže na Adi Bojani, na kom, uživajući u pecanju, u šali govori kako "otkazuje večerašnji nastup u Ulcinju".


- Dragi moji, večeras uopšte nemojte da dolazite ni za koji k**ac, pošto ja neću doći, pecam. Boli me baš k**ac da dođem! Eto - poručio je u šali Aca pred nastup u Ulcinju, dok su ga snimalii prijatelji.

Međutim, njegov prepoznatljivi humor pojedinci nisu shvatili, pa se pevač našao na meti komentara korisnika društvenih mreža koji su ga napali zbog ovakve objave, a onda je usledio njegov oštar odgovor.

Foto: instagram

Objava Ace Lukasa na Instagramu

 

- Ljudskoj zlobi, a našoj gluposti malo više, treba zahvaliti što kad god se desi neki moj duhoviti klip, ja moram da dajem naknadna objašnjenja! To je zato što se na ovim prostorima, na žalost, na humor isključivo misli kada su Kursadžije u pitanju. Ovaj je klip iz šale sa organizatorom mog nastupa u Ulcinju snimljen 21. ovog meseca, na Adi Bojani kao što vidite - napisao je Aca i dodao:

- Tako da zlobnici, skinite mi se više sa one stvari, pod 1! Za ovu drugu grupaciju recept i lek ne postoji! - napisao je između ostalog Aca na svom Instagramu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading