"Opet se OLEŠILA, ne zna šta PRIČA": Ana Nikolić se valjala po BINI i izvinjavala GEJEVIMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.08.2022

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Ana Nikolić valjala se po bini na nastupu u Požarevcu i izvinjavala se gejevima, pravdajući se kako nema ništa protiv LGBT.

"Opet se OLEŠILA, ne zna šta PRIČA": Ana Nikolić se valjala po BINI i izvinjavala GEJEVIMA! (FOTO)

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić

Naime, ona je pre nekoliko dana zaratila s pristalicama gej-parade jer se izjasnila protiv paradiranja prestonicom 17. septembra na Evroprajdu.

Posebno je privukla pažnju kada se obrušila na koleginicu Seku Aleksić, koju je isprozivala zbog dvostrukih aršina jer se predstavlja kao velika vernica, a podržava pripadnike LBGT u promociji svojih prava.

Foto: Srpski telegraf/republika.rs

Ana Nikolić

 

Zbog toga su je mnogi osudili i javno na društvenim mrežama pisali negativne komentare, pripisujući sve njenim navodnim porocima.

- "Mi smo te stvorili", "Popij lekove", "Opet se olešila, ne zna šta priča" - samo su neki od komentara koje su joj upućivali.

 

 


Pevačica je očito na nastupu pokušala da objasni da nije imala lošu nameru kada je komentarisala paradiranje, podsećajući da ima prijatelje istopolnog opredeljenja, kao i obožavaoce, te da je njena poruka protiv prajda pogrešno shvaćena i protumačena.


- Nemam ništa protiv LGBT. Ja širim ljubav, ja sam za ljubav - ponavljala je Ana dok je puzala po patosu.

 

Foto: Srpski telegraf/republika.rs

Ana Nikolić

 

Međutim, njeno ponašanje i valjanje po bini bacilo je u senku sve što je govorila jer je zbog toga sve neozbiljnije shvataju i na nastupima, kao i prilikom komentara koje ima na društvene teme.

I posle ovog su mnogi prisutni komentarisali da je došla odvaljena od alkohola i da ne zna šta priča, čim se tako ponaša dok pokušava da se opere posle reakcija koje je imala na iznošenje stavova o gej-paradi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading