Ako moje dete vidi tu SODOMU I GOMORU, lično ću ih oterati s ulice! Aca Lukas otvoreno progovorio o Europrajdu, pa izneo JASAN STAV!

Autor:

Zabava

20.08.2022

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je istakao, nema ništa protiv održavanja ove manifestacije, dok god učesnici ne prelaze granicu normalnog ponašanja.

Ako moje dete vidi tu SODOMU I GOMORU, lično ću ih oterati s ulice! Aca Lukas otvoreno progovorio o Europrajdu, pa izneo JASAN STAV!

Foto: printscreen/RTVPink

Nakon što su Ana Nikolić i Seka Aleksić javno zaratile oko svojih stavova koji se tiču održavanja Evroprajda u septembru u Beogradu, i drugi pripadnici estrade su se podelili na one koji su za i na one koji su za protiv održavanja ove manifestacije.

Aca Lukas nema ništa protiv održavanja Evroprajda sve dok on na bilo koji način, nekim postupcima i potezima ne provocira one koji nisu pripadnici gej populacije.


- Ne bih nikad pevao na Evroprajdu, ali nemam ništa protiv njegovog održavanja ukoliko učesnici budu bili u granicama normalnog ponašanja i neprikazivanja Sodome i Gomore na ulici. Ovo kažem zato što sam, igrom slučaja, takve iste parade video u Berlinu i Cirihu. Ukoliko budu normalno šetali uz muziku, to je u redu. Ali ako budu skakali goli jedni po drugima po gradu, to bih sankcionisao - kaže Lukas i dodaje:

Foto: printscreen/TVPink

Aca Lukas

 

- Nemam ništa protiv gej ljudi, niti njihove parade ukoliko imaju granicu pristojnog i normalnog ponašanja i ako ne ugrožavaju druge. Ukoliko budem primetio da moje dete može na ulici da vidi takvu vrstu Sodome i Gomore koju sam ja video u zapadnoj Evropi, zauzeću drugi stav. Lično bih ih oterao sa ulice, zaustavio paradu i protestovao protiv nje - istakao je Lukas za Kurir.

Foto: ATA Images

Aca Lukas

 

Folker smatra da je Ana Nikolić pogrešno protumačena.

- Kolege koje budu tamo pevale, ljudi imaju svoj posao, nek pevaju. Što se tiče Ane, pogrešno je protumačena, ona kaže isto što i ja. Seks je za četiri zida. Seks na javnom mestu - ne! Između bilo koga - ne! U zapadnoj Evropi na prajdovima je tako. Ako tako bude i ovde, ja ću biti organizator parade heteroseksualaca. Sve što se bude dešavalo na Evroprajdu, mi ćemo napraviti na našoj paradi. Nadam se da neću biti živ kad homoseksualnost postane obaveza, da ću umreti dotad - završio je Lukas u svom maniru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Novinar

21.08.2022 08:49

Rumenic kaze drugacije... Da si imao iskustva sa transrodnim osobama...