Jeziva TRAGEDIJA se krije iza Lukasove NAJPOZNATIJE pesme! Aca otkrio STRAVIČNE detalje i ISTINU koja se krije iza stihova na koje uvek ZAPLAČE!

Autor:

Zabava

10.08.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Aca Lukas otkrio istinu pesme ''Lešće''.

Jeziva TRAGEDIJA se krije iza Lukasove NAJPOZNATIJE pesme! Aca otkrio STRAVIČNE detalje i ISTINU koja se krije iza stihova na koje uvek ZAPLAČE!

Foto: ST/ D. KADIĆ

Aca Lukas je u svojoj autobiografskoj knjizi otkrio nepoznate detalje svog privatnog života, na koje su se mnogi šokirali, a između ostalog je otkrio i kakva tragedija se krije iza njegove čuvene pesme ''Lešće''.

- Pesma “Lešće” je posvećena mom prijatelju koji je umro od posledica drogiranja i ona je poziv svima da kažu ne drogama. Pesma je nastala 1985. godine i svi iz moje generacije su je znali na Karaburmi i pre nego sam je snimio. Morao sam da snimim i otpevam tu pesmu, jer je neraskividi deo mog života - ispričao je Aca te nastavio:

Foto: printscreen/RTVPink

Aca Lukas o pesmi ''Lešće''

- Iako u mom oku ponekad, dok je pevam, drugi ne primete suzu, moja duša plače. Pesma je inspirisana pričom o devojci sa Karaburbe koja svakodnevno odlazi na groblje “Lešće” i nosi cveće na grob svog umrlog momka. On je umro od posledica drogiranja. Svaki put pre nego otpevam, volim da publici objasnim kome sam je ja posvetio - svom pokojnom prijatelju koji je takođe umro od posledica drogiranja. Nikad nisam hteo da snimim spot za tu spesmu, jer sam znao da bi to bio moj poslednji snimak.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading