Arkanova ćerka VAPI ZA POMOĆ! Ima NEIZLEČIVU BOLEST i platu od 40.000 dinara!

Autor:

Zabava

10.08.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Ražnatović, ćerka Željka Ražnatopvića Arkana je završila grčki jezik i Bogosloviju, predaje engleski jezik Azijatima, ali je dijagnoza mikroskopskog kolitisa, kako kaže, ograničava u obavljanju dnevnih obaveza.

Arkanova ćerka VAPI ZA POMOĆ! Ima NEIZLEČIVU BOLEST i platu od 40.000 dinara!

Foto: printscreen/tik tok

Na društvenoj mreži Tik-tok pojavila se ispovest Anđele Ražnatović, inače trećeg deteta Željka Ražnatovića Arkana, koja otkriva da teško živi, uz neizlečivu bolest, s kojom se bori već 12 godina, a radi za platu od 40.000 dinara.

 

 

Naime, Anđela je završila grčki jezik i Bogosloviju, koja predaje engleski jezik Azijatima, ali je dijagnoza mikroskopskog kolitisa, kako kaže, ograničava u obavljanju dnevnih obaveza.

- To je hronična bolest, bolovi su užasni, dijareje po 15 puta dnevno, uvek kažem: "Nedajbože nikome", nema leka za to. Molitvom držim bolest pod kontrolom, pazim šta jedem. Pošto radim kao frilenser, odnedavno su uveli zakon o plaćanju poreza ko ima platu 50.000, a ja nemam ni toliko. Sa šest radnih dana u sedmici i fondom časova jedva izađem na 40.000, 42.000 dinara. Pričam ovo javno zato što su bile neke priče o očevom nasledstvu. Ja nisam nasledila ništa - otkriva Arkanova ćerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Vladimir

12.08.2022 07:55

Pa Ceco šta čekaš? Pomozi detetu.