Miloš Timotijević DVE GODINE ide kod PSIHIJATRA! Glumac se nakon ozbiljnih PROBLEMA obratio za stručnu POMOĆ!

Autor:

Zabava

10.08.2022

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Timotijević priznao zbog čega već više od dve godine posećuje psihijatra.

Miloš Timotijević DVE GODINE ide kod PSIHIJATRA! Glumac se nakon ozbiljnih PROBLEMA obratio za stručnu POMOĆ!

Foto: ATA Images

Glumac Miloš Timotijević može da se pohvali brojnim ulogama kako na filmu tako i u pozorištu, gde je uvek igrao kompleksne i zahteve likove, a kako sam kaže period koronavirusa kada nije mogao da se bavi svojim poslom, bio je za njega veoma stresan.

Republika

Foto: ATA Images

Miloš Timotijević

Naime, Miloš ne krije da je cela situacija sa pandemijom uticala na njegovo psihičko stanje, te da je upravo tada i potražio stručnu pomoć.

- U početku nisam osećao tu vrstu pritiska, ali se on s vremenom pojačavao i krenuo “da me radi”. Inače, nisam čovek koji voli da se izoluje, osim ako mi nije neophodan mir pa to uradim svesno. Zabrane koje smo imali tokom lokdauna bile su stvarno strašne, nisam mogao ništa da radim, a pošto sam slobodan umetnik, to je pritisak i teskobu dodatno pojačalo. Kad se sve nagomilalo, da ne bih pukao, odlučio sam da poslušam savete prijatelja i potražim stručnu pomoć. Intenzivno sam odlazio na terapije dve godine. Sada to činim periodično, kad osetim potrebu. Zanimljivo je da terapije ne mogu da budu kontraproduktivne, one samo ne moraju da budu produktivne. To zavisi od vas i vaše želje da uradite za sebe nešto dobro. Ako imate istinsku želju, pomoći će vam, a ako je nemate, verovatno ćete samo gubiti vreme - rekao je Timotijević, prenosi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading