Ana Nikolić UNIŠTILA Karleušu: Zadala joj nikada žešći UDARAC, ovo će se PAMTITI! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.08.2022

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić uzvratila Karleuši brutalnim prozivkama.

Ana Nikolić UNIŠTILA Karleušu: Zadala joj nikada žešći UDARAC, ovo će se PAMTITI! (FOTO)

Foto: instagram

Ana Nikolić

Jelena Karleuša prekomentarisala je Anu Nikolić i njenu izjavu o predstojećom Prajdu, tako da je započela "novi estradni rat".

„Protiv gej parade sam isto kao i crkva! Šta sad, ja koja sam strejt treba da šetam po gradu i govorim da sam strejt?!“, rekla je nedavno Ana Nikolić, a Jelena je, kao i uvek, iskoristila priliku da se prikači na nečije ime i tako ponovo bude u centru pažnje medija i i javnosti, s obzirom da dugo najavljivani album sprema već par godina.

Republika

Foto: ATA Images

Jelena Karleuša

 

"Kada je reč o Ani, iskreno da kažem, ona u jednom takvom životnom razdoblju, da ne kažem stanju, kada joj ne treba uzimati ništo za zlo. Čula sam šta je rekla. Rekla je i da 'strejt', ljudi treba da idu ulicom i viču: 'Ja sam strejt, ja sam strejt'. U tim psihoaktivnim isprenjima desi se, eto, i neka lepa ideja", rekla je lažna aktivistkinja za ljudska prava i seksualne manjine za televiziju "Prva".

Ana Nikolić je sada na sebi svojstven način "spustila" Karleušu i indirektno je isprozivala.

Ona je objavila video na kom trči po njivi i kratko napisala: "Viva la njiva. Ne mogu sad. Pecam. Ae zdravo."

Jasno je da je aludirala na Karleušin drugi solistički koncert, koji je nosio naziv "Viva la Diva", ali i raniju prozivku Ace Lukasa na račun Jelene.

Podsetimo, Karleuša se predstavljala kao "ikona" LGBT+ populacije, sve dok javno nije krenula da proziva, marginalizuje i vređa trans osobe, a tada na meti je bila i transrodna jutjuberka Nikita Dragon, te je to bio glavni okidač kada je pomenuta populacija odbacila Karleušu kao bilo kakvog njihovog zastupnika.

Foto: Instagram

Ana Nikolić isprozivala Karleušu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading