Eva Ras PUKLA, brutalno oplela po Bikoviću: Đubre, ne mogu da ga gledam!

Autor:

Zabava

24.08.2022

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Eva Ras udarila na Miloša Bikovića.

Eva Ras PUKLA, brutalno oplela po Bikoviću: Đubre, ne mogu da ga gledam!

Foto: A. Nalbantjan/Foto: Dragan Kadić

Glumica Eva Ras bila je gost u jednoj emisiji gde se pričalo o otpužbama Danijele Štajnfeld Branislava Lečića za silovanje, koje je sud kasnije odbacio.

Foto: Republika.rs

Eva Ras o Milošu Bikoviću

Govoreći o toj temi Eva je u negativnom kontekstu prokomentarisala i Miloša Bikovića kom je zamerila što nije prodržao Lečića u tim trenucima.

- Mene su pitali šta mislim o tome. Rekla sam da ne može jedna udavača da optuži čoveka za to i da ja to odmah prihvatim. Ne živimo na divljem zapadu i ne prihvatam to linčovanje. Ja sam se uvek zalagala za pravnu državu i da sud to odluči, a sud je to odbacio - rekla je Eva Ras, pa istakla sa kim od kolega uopšte ne komunicira:

Foto: Dragan Kadić

Miloš Biković

- Ja nekim ljudima ni dobar dan više ne govorim: Ni Bikoviću, ni Kokanu Mladenoviću - rekla je ona, pa dodala:

- To je protivustavno. Naše kolege su se pokazale kao poslednja đubrad. Oduzimali su Lečiću uloge. Ja Bikovića više ne mogu da gledam. On kao mladi kolega je potpisao da Branislav Lečić ne može da igra predstavu - rekla je Eva Ras za Kurir.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

24.08.2022 15:43

Pa zato Eva i važi za jednu od najomraženijih glumica među kolegama. Mada se slažem sa njom da su kolege ko linč mafija skočile na Lečića.