Goca Božinovska ŽENI sina! Mirko i Bojana spremni za VELIKO SLAVLJE, otkriven DATUM veselja!

Autor:

Zabava

24.08.2022

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Šijan i Bojana Rodić prave svadbu.

Goca Božinovska ŽENI sina! Mirko i Bojana spremni za VELIKO SLAVLJE, otkriven DATUM veselja!

Foto: e-stock, ST/D. KADIĆ

Bojana Rodić i Mirko Šijan odlučili su da nakon dugogodišnje veze, sina Zorana i objave Bojanine druge trudnoće organizuju i svadbeno veselje, koje će biti održano 18. septembra u jednom prestoničkom restoranu, prenosi Kurir.

Republika

Foto: instagram

Mirko Šijan i Bojana Rodić čekaju još jednog sina

Naime, kako oni sebe ne smatraju medijskim ličnostima, nisu želeli da pričaju o slavlju koje spremaju. Pre nego što su saznali da je u drugom stanju, dogovorili su se oko datuma, a Rodićeva je već izabrala i venčanicu.

- Već dugo svi znaju da će biti venčanje, još od Nove godine, kad je Mirko zaprosio Bojanu, ali su njih dvoje imali toliko obaveza da su restoran zakazali tek posle proslave Zoranovog rođendana. Bojana je u međuvremenu zatrudnela drugi put pa im je to dodatno usporilo pripreme. Oni su skroz opušteni, uopšte nisu pod pritiskom. Uživaju u svojoj ljubavi, Zoranovom odrastanju i Bojaninoj trudnoći i uopšte se ne opterećuju detaljima organizacije svadbe, već to prepuštaju ljudima iz svog okruženja - rekao je izvor blizak paru za pomenuti portal.

Republika

Foto: ATA Images

Goca Božinovska o svadbi Mirka i Bojane

Na svadbi se očekuje veliki broj poznatih. a Šijanova majka, Goca Božinovska ne krije uzbuđenje zbog velikog dana.

- Tačno je, svadba je 18. septembra. Svi smo veoma uzbuđeni i srećni. Ne mogu da vam kažem ništa o detaljima jer smo se dogovorili da sve bude iznenađenje, imajte razumevanja. Svakako, sve bitne detalje prepustila sam Mirku i Bojani, a ja ću sporedne stvari da odradim. Hvala što ste pozvali i čestitali - rekla je Božinovska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading