Za Darom ODLEPIO španski fudbaler! Pevačicu MUVA 21 godinu MLAĐI igrač Atletiko Madrida, POLUDEO za njom!

Autor:

Zabava

24.08.2022

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saul Njigez zaljubljen u Daru Bubamaru.

Za Darom ODLEPIO španski fudbaler! Pevačicu MUVA 21 godinu MLAĐI igrač Atletiko Madrida, POLUDEO za njom!

Foto: Tanjug/AP/ATA Images

Pevačicu Daru Bubamaru (46) muva španski fudbaler Saul Njigez (27), prenosi Informer. Naime, kao se navodi, fudbaler koji je produžio ugovor sa Atletiko Madridom i za četiri godine će zaraditi 48 miliona evra, odlepio je za Darom.

- Saul nije znao ko je Dara sve dok mu saigrač iz tima Stefan Savić nije pričao o njoj. Pustio mu je njene pesme i pokazao profil na Instagramu. Njigezu se ona odmah svidela, posebno njena energija. Odmah je počeo da joj se udvara preko poruka - priča izvor za pomenuti portal i otkriva da Saul svakodnevno piše pevačici na Instagramu:

Republika

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Dara Bubamara

- Prvo joj je napisao da mu se sviđaju njene pesme, a onda je postao malo direktniji. "Goriš", "Mnogo si lepa", "Baš si seksi", "Želim da te upoznam", "Dođi u Španiju", samo su neke od poruka koje su stigle Dari na Instagram. Pevačica mu je sve to lajkovala i odgovorila sa: "Hvala puno'', ali nije ulazila u dalju komunikaciju jer se ne snalazi najbolje s engleskim jezikom.

On je navodno i tražio da mu Dara bude specijalan gost za 28. rođendan, te je angažovao prijatelja da mu organizuje ovo slavlje.

- Uspeli su da stupe u kontakt s njenim menadžerom, koji je preneo pevačici da 21. novembra peva na Saulovom rođendanu. U prvi mah je bila šokirana, jer joj nije bilo jasno otkud ona u toj priči, pošto njegove poruke nija shvatala previše ozbiljno. Našalila se da uskoro putuje u Španiju na odmor, pa da bi mogla još tada da ga upozna.

Dara je otkrila da li joj se sviđa Španac i da li bi se zabavljala sa njim.

- Ma, mene muvaju svi muškarci! Svi lude za mnom! Nisam ja fizički top riba, ali imam nešto što ih obara s nogu. Pišu mi mnogi poznati strani sportisti, pa i fudbaleri, ali ne želim da otkrivam njihova imena, jer su neki od njih i zauzeti. Verovali ili ne, dobijam poruke i od šeika! Jedan mi je napisao: "Prelepa si." Odgovorila sam mu: "Nemam vremena i ne govorim engleski."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading