Jovana Jeremić je bivšeg muža upoznala na ŠOKANTAN NAČIN: Umešana i njegova MAJKA, bićete ZAPANJENI!

Autor:

Zabava

24.08.2022

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jovana Jeremić na čudan način upoznala bivšes muža.

Jovana Jeremić je bivšeg muža upoznala na ŠOKANTAN NAČIN:  Umešana i njegova MAJKA, bićete ZAPANJENI!

Foto: Instagram.com

Poznato je da intrigantna voditeljka Jovana Jeremić već duži vremenski period doslovno puni medijske stupce svojim ponašanjem, izjavama, jasnim stavovima i zbog toga slovi za nekoga ko nema dlake na jeziku, pa je upravo zbog toga često glavna tema medija i i javnosti.

Jovana se nedavno razvela od supruga Vojislava Miloševića, a njihov upoznavanje je bilo krajnje neočekivano i gotovo sudbonosno, a kako su sami jednom prilikom istakli, "njihov susret je bio filmski".

Sve je počelo 2017. godine, kada je Vojislav bio sekretar gradskog odbora Srpske napredne stranke u Pirotu, a Jovana bila voditeljka Parova.

Glavni pokretač njihovog upoznavanje bila je njegova majka, koja je bila strastveni gledalac Parova i obožavala je voditeljku. Nije mogla ni da pretpostavi da će joj Jovana postati snaja.

- Moja majka je "krivac" za naše poznanstvo i brak, s obzirom na to da je ona strastveni gledalac "Parova". Ona je meni uvek sugerisala da postoje uvek devojke koje su dobre, obrazovane i visprene kao, na primer, Jovana, a zvala me je jednom prilikom i da je vidim na TV-u. Kada je trebala da ode u penziju, želeo sam da je iznenadim, ali nisam znao šta da joj kupim jer ona zaista ima sve. Onda sam se setio da bi majka uživala da bude u društvu svoje zvezde Jovane Jeremić. Kontaktirao sam je, predstavio se ko sam, i objasnio joj da su moje namere striktno poslovne, odnosno da je upoznam sa majkom, kako bi uživale u večeri. Jovana je odmah prihvatila poziv i bila je veoma profesionalna - ispričao je svojevremeno Vojislav u jednom intervjuu, pa potom dodao:

Foto: Republika.rs/G.D

Jovana Jeremić sa bivšim mužem

- Susret smo dogovorili u jednom beogradskom restoranu i posle pola sata razgovora smo shvatili da je majka u celoj toj priči nepotrebna. Poželeli smo da se vidimo ponovo i tako je ta priča počela zaista filmski i nesvakidašnje. Moj cilj je bio da ispunim majci želju povodom odlaska u penziju, a desila mi se nesvakidašnja ljubav na prvi pogled. Zbog toga verujem da postoji ljubav na prvi pogled.

Jovana i Vojislav su morali da se izbore za svoju ljubav, a prvo veliko iskušenje je naišlo već par meseci kasnije kada su prekinuli kontakt. Jovana nije želela da detaljnije obaveštava javnost koji su razlozi doveli do raskida, ali je objavama na društvenim mrežama aludirala da ju je Vojislav prevario. Par se ubrzo pomirio, pa su se pojavili na na obeležavanju devet godina od osnivanja Srpske napredne stranke.

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić

Par se venčao 2018. godine, ali su prošle godine stavili tačku na svoj brak.

- Jako se lepo osećam otkako sam se razvela. Ponosna sam na sebe zbog odluke. Svedok sam slučajeva gde ljudi žive u potpuno promašenim brakovima. Zaljubljenih je mnogo, ali hrabrih je malo. Nije dovoljno da voliš nekog, mnogi se švalerišu, ali svojoj ljubavi ne daju formalan okvir. Pre svega zbog okoline, šta će ko da kaže, pa se brinu za imovinu, žene se bave ucenama... Ucenjuju ih sa decom, ali jednostavno muškarac mora da bude hrabar da završi propalu vezu i započne novu - pričala je Jovana.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading