Gradske priče sve bučnije: Razvode se Prija i Filip?! Aleksandra se seli iz porodičnog doma na Bežaniji!

Autor:

Zabava

22.08.2022

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je navodno sebi kupila novu nekretninu u koju planira da se premesti sa svojim naslednikom.

Gradske priče sve bučnije:  Razvode se Prija i Filip?! Aleksandra se seli iz porodičnog doma na Bežaniji!

Foto: Republika.rs

Prošle nedelje kao bomba odjeknula je vest da su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović potpisali papire za razvod, te da se pevačica seli i napušta porodični dom na Bežanijskoj kosi.

Naime, kako kruže gradske priče, Prija je sebi kupila stan u Beogradu i seli se sa sinom. S druge strane, izvor blizak Živojinovićima kaže da su koleginice ljubomorne na Aleksandru, pa joj smeštaju takve priče.

Foto: ATA Images

Filip i Prija

 

- Ne znam tačno šta je istina, ali na Priju su ljubomorne mnoge koleginice. Naravno da i oni, kao i svi, imaju trzavice u braku, ali mislim da su daleko od razvoda. Jedini problem je što ona trenutno previše radi, pa zbog toga ne stiže da viđa sina, kojeg obožava - kaže izvor sa Skandal, pa objašnjava kako je skoro Prijovićka psihički pukla pošto joj je sin nedostajao:

- Nedavno je plakala jer joj je sin, dok su sedeli u jednom restoranu, rekao: "Mama, molim te nemoj da ideš", a baš tada je krenula na unapred zakazanu šestodnevnu turneju. To je jedino što ju muči, a s Filipom nema problema. Ne znam da je kupila stan, znam da ima onaj jedan u Vojvode Stepe, u kom je živela pre udaje.

Podsećamo da ovo nije prvi put da su se pojavile priče da se Aleksandra i Filip ne sla`žu kako bi trebalo. Takođe, ono što je mnogima zapalo za oko jeste da su svi Živojinovići bili na Breninoj jahti, dok Aleksandru celo leto nismo mogli videti.

Foto: instagram.com/aleksandra__official

Filip i Aleksandra

 

Od juna ne kači slike sa Filipom

U junu ove godine sa Aleksandrinog naloga uklonjene su sve dragocene uspomene, pa čak i one s Filipom i sinom Aleksandrom. Prijovićevoj kao da je neko počistio profil na Instagramu jer su i sve njene fotografije i snimci na kojima je bila označena takođe obrisani. Mnogi su pomislili da su počele nevolje u braku i da je pevačica naprasno odlučila da sve što ju je ikada podsećalo na supruga Filipa trajno obriše. Ono što je sve začudilo jeste da se pevačica sama odlučila na ovaj korak, a mnogi su ipak spekulisali da joj je neko čak i hakovao profil.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading