KOLIKO KOŠTA DA PEVAŠ HRVATIMA HAJDUKOVE PESME? Sandra Afrika na meti publike iz Srbije, vade joj ružnu prošlost sa hrvatskim dresom

Autor:

Zabava

19.08.2022

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačici Sandri Afriki nije prvi put da peva Hrvatima pesme koje pozivaju na klanje Srba, jednom se čak i pojavila u nšahovskom dresu!

KOLIKO KOŠTA DA PEVAŠ HRVATIMA HAJDUKOVE PESME? Sandra Afrika na meti publike iz Srbije, vade joj ružnu prošlost sa hrvatskim dresom

Foto: Instagram.com

Kao bomba odjeknuo je skandal pevačice Sandre Prodanović, poznatije kao Sandra Afrika. Podsetimo, pevačica je bez blama tokom nastupa u Splitu u jednom klubu koji je bio krcat šokirala sve pesmom koju je počela da peva. 

Naime, ona je zapevala navijačku pesmu splitskog Hajduka, čime je publiku bacila u trans koja je sa njom u glas sve vreme pevala.

 

 

Ništa ne bi bilo sporno, da pevačica pesmom nije zgrozila domaću javnost, koja je od nje napravila zvezdu. Ono što je sramotno u ovom potezu jeste što je Prodanovićeva pevača navijačke pesme grupe Torcida, koja je inače poznata kao problematična u Splitu, ali i u regionu. 

"Dajte joj još 100 evra, peva lijepa njihova", "Za još 100 bi zapevala nešto od Tompsova", "Bruka i sramota za Srbiju", "Da li je ovo realno ljudi, šta radi ona?" "Koliko košta da pevač Hrvatima Hajdukove pesme?" - bili su samo neki od žestokih komentara po društvenim mrežama. 

Pomenuta grupa ima jasne stavove protiv Srbije i srpskog naroda, a vrlo često se na tribinama može čuti njihov urlik ,,Srbe na vrbe". Sandra se još uvek nije oglasila povodom ovog skandala. 

Republika

Foto: Profimedia/AFP

Torcida

 

Međutim, ono što je još skandaloznije, jeste da pevačici koja je potekla iz Srbije, nije prvi put da ima ovakve ispade u javnosti. Naime, pre šest godina, 2016. Sandra je zapevala u Biogradu, a nosila dres fudbalera Luke Modrića.

- Fenomenalna žurka i provod u Biogradu! Hvala što ste došli u tolikom broju! Vidimo se opet, sigurno - napisala je Afrika ispod slike.

Sandra je tad objasnila da je dres dobila neposredno rped nastup, lično od Modrića:

- Bili smo u istom društvu i on mi je tada dao dres. Ja sam ga u znak zahvalnosti obukla i tako izašla da pevam. Luka je divan momak, ostavio je lep utisak na mene, i nisam videla ništa loše u tome što radim. Prošle godine sam u toj istoj diskoteci dobila kačket sa šahovnicom i stavila sam ga na glavu. Ne podnosim diskriminacije bilo koje vrste, pa ni ovu - govori Afrika za Informer.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Sandra Afrika Amig show

Iste godine pojavila se informacija i koliko će novca zaraditi Sandra od tezgi, a vrtoglava cifra bila je i 300. 000 evra, što je potvrdio i njen menadžer. 

- Afrika ne peva za male pare. Znam da njen menadžer i dečko ne pristaju da joj zakažu svirku bez 7.000 evra. Ona se "razbija" od para svuda u regionu, a posebno je tražena u Hrvatskoj - rekao je poznati menadžer u vezi sa Sandrom za Informer.

Nakon što je prvi put ima blam u javnosti pevajući u šahovskom dresu, pevačica je pokušala da se opravda time da je ona polu Hrvatica, jer joj baba ima hrvatske krvi u sebi. 

Republika

Foto: Instagram.com

Sandra Afrika Instagram slike

 

- Moja baka je sa Plitvičkih jezera, tako da i ja imam hrvatske krvi. Mi u kući slavimo dva Božića, dva Uskrsa... Ne vidim ništa loše u tome, ne delim ljude po nacionalnosti. Ogrnula bih se svačijom zastavom, jer je sve to moja publika - kaže Sandra za Informer. 

- "Kako je krenulo, još fali da 5. avgusta ode na proslavu 'Oluje' u Knin", "Što se mene tiče, slobodno je zadržite tamo. Ako je i bila Srpkinja, posle ovoga nije!", "Ljudima si povredila nacionalna osećanja ovim gestom, nadam se da je vredelo tih kuna koje si dobila" - samo su neki od komentara ispod fotke na kojoj Sandra sa osmehom pozira sa dresom broj 10 hrvatske fudbalske reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Realno

19.08.2022 15:20

Pa sta!? Peva kod njih sta narucuju...Pa i ovde se razni pevaci ogrnu srpskom zastavom, zasto sirite mrznju